Hot News
Exclusiv! Dosîm Suleev: Zona Caspică devine un bastion al păcii și securității în regiune
16/08
De ce face Vladimir Putin escală în Austria, în drum spre Berlin
17/08

Patinaj artistic: Medvedeva şi Zaghitova se întâlnesc pe gheaţă

La începutul lunii septembrie, pe arena Megasport, cei mai buni patinatori ai Rusiei îşi vor prezenta noile lor programe.

Pentru prima dată după o lungă perioadă, Evghenia Medvedeva, care acum se antrenează în Canada, se va întâlni cu Alina Zaghitova, în faţa căreia a pierdut aurul olimpic în 2018, dar şi cu antrenoarea Eteri Tutberidze, de care s-a despărţit la sfârşit de sezon.

Medvedeva, care este eleva renumitului Brian Orsen, va prezenta un program scurt conceput pe muzica Orange Colored Sky. „Nu vreau să stau într-un loc. Vreau să mă dezvolt, să-mi schimb imaginea”, a spus sportiva. „Brian mi-a deschis o lume absolut nouă: cum să cad pe picior, cum să îndrept patina. Nu mi-am imaginat că se poate aşa ceva”, a declarat Medvedeva.

Zaghitova şi-a prezentat deja programul scurt, cu prilejul unui show în Japonia. Victoria repurtată la Olimpiada din 2018 i-a adus Alinei popularitate în Ţara Soarelui Răsare. Iar recent, patinatoarea în vârstă de 16 ani a filmat într-o reclamă video pentru un joc electronic nipon. „A fost o experienţă deosebită. Ceva neobişnuit. Foarte frumos, foarte interesant. Şi mulţumesc echipei nipone care a inventat pentru mine un costum absolut superb, care mi se potriveşte”, spune Zaghitova în videoclip.

Foto: RT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875097