Hot News
Nabiullina a cerut să se pună capăt sclaviei bancare
20/10
La Bursă, Yandex a pierdut aproape 2 miliarde de dolari
20/10

Schismă în ortodoxie? Ce spun stelele? Dar profețiile Sf. Lavrentie de Cernigov?

Catedrala Hristos Mântuitorul din Moscova construită în anul 1883, distrusă de bolșevici în anul 1931 și refăcută în 2000.

Din însemnările astrologului Sergiu Bălan

Șuier mare în Biserica Ortodoxă. Constantinopolului i se făcu de recunoscut bisericile necanonice din Ucraina. Adică Biserica Ortodoxă a Ucrainei (Patriarhatul de Kiev – fondat în 1992) plus Biserica Ucraineană Autocefală (fondată în 1921). Și nu doar atât: Biserica Ortodoxă Ucraineană (Patriarhia Moscovei) este declarată autocefală, adică iese de sub jurisdicția canonică a Moscovei. În plus, este anulată Scrisoarea Sinodală (din anul 1686) prin care Patriarhia Moscovei avea dreptul de a hirotoni Mitropolitul Kievului. Toate acestea s-au întâmplat la 11 octombrie 2018. După cum era de așteptat, Patriarhia Moscovei a reacționat și, la data de 15 octombrie, a rupt legăturile cu Patriarhia Constantinopolului.

Cand se întâmplă oarece, este bine și recomandat să vezi ce părere au stelele despre speța în cauză. Fiind vorba despre biserică, preoți, religii, Jupiter trebuie analizat (în principal).

În harta natală a Rusiei (ridicată pentru data de 12 iunie 1990), Jupiter este într-o poziție forte, mai precis în semnul Racului, ceea ce înseamnă că Biserica și Poporul sunt într-o armonie perfecta (Racul este semn de exaltare pentru marele benefic). De la Botezul Rușilor din anul 988 (când, practic, a luat naștere Biserica Ortodoxă Rusă) și până în zilele de-acum, Biserica este pentru poporul rus sprijin, ajutor, reper moral și spiritual, casă, țară, identitate. Nu-l poți despărți pe rus de ortodoxie, așa cum nu-I poți separa pe Sfinții Chiril și Metodiu unul de celălalt.

Ei bine, pe harta Rusiei, planeta Jupiter primește opoziții de la Uranus (revoluția, noul) și de la Neptun delicat aspectat (eroarea de cale, confuzia, ceața, manipularea) din Capricorn, adică de la o autoritate, teoretic. Și mai există o cuadratură cu Marte, predispunând la conflict tocmai pe teme de ideal, cu prietenii țării (casa a XI-a). Desigur, Cerul a fost binevoitor cu Rusia, trimițând în ajutor un trigon cu Pluton (care să asigure forța interioară necesară depășirii oricăror impedimente) și un sextil cu Venus (tot un aspect de șansă și protecție). De remarcat că Rusia este Geamăn, deci (și) puterea cuvântului va prevala întotdeauna! Cu Marte în Berbec, țara aceasta dispune de argument, forță, inițiativă, combativitate, abilitatea de a fi pionier, înainte-mergător, conducător…

Un Sens al Vieții (adică Nodul Nord Lunar) în casa a IX-a a spiritualității completează din plin ceea ce a fost prezentat până acum. Structura este prezentă în Vărsător, deci misiunea țării poate fi desăvârșită și prin revoluție.
Tranzitele actuale explică perfect ceea ce se întâmplă acum. Jupiter în Scorpion face conjuncțiecu Lilith natală din casa a VI-a a crizei, aspect evident de lezare. Scorpionul subminează, arată elementul de „dedesubturi, nedeclarat, ascuns, ilegal”. Nu este vorba despre spontan, ci despre o chestiune indelung pritocită și de intenții deloc onorabile. Mai mult, chiar pe casa a IX-a responsabilă cu spiritualitatea poporului și biserica, au pasaj Marte, Lilith și Nodul Sud Lunar, trei malefici care strică ordinea. Marte este chiar pe Sensul Vieții natal, ca o provocare. Cheamă la reacție, la luptă ideologică și poate nu doar atât.

Pe de altă parte, Soarele din Balanță în trigon cu Soarele natal al țării promite dreptate, mai ales când Jupiter natal este susținut de Neptun în tranzit (semnificând credința, spiritul de sacrificiu, idealul înalt) în casa a X-a (a puterii, conducătorului, aspirațiilor naționale).

După căderea Constantinopolului, în 1453, s-a prefigurat ideea că Moscova este a treia Romă. Se pare că unii nu sunt de acord și încearcă să schimbe logica astrală a lucrurilor. Pe moment, pot avea senzația că le iese, dar Pluton veghează. Și Jupiter veghează; din 8 noiembrie (ca sa vezi, chiar de Sf.Arhangheli Mihail și Gavril!) intră în Săgetător, zodie de domiciliu unde împarte Dreptate. Pentru toți!

Ucraina (dată de naștere 24.08.1991) este o Fecioară hiperactivă, cu Marte în prima casă. Nu prea pare să aibă parte de liniște în general și mai ales acum, când are Marte, Lilith și Nodul Sud Lunar în tranzit prin casa a VI-a (responsabilă cu armata, sănătatea publică, muncitorii). În casa a VII-a (a afacerilor externe, tratatelor și a conflictelor internaționale) se plimbă Neptun. Conflict pe considerente de credință? Stelele așa par să spună (parcă au stat de vorbă cu Sfântul Lavrentie de Cernigov (1868-1950), care a profețit despre Kiev. El a spus că, în Kiev, demonii de afară se vor năpusti împotriva credinței și a Bisericii Ortodoxe, dar vor avea un sfârșit înfamat. El îi antenționa enoriași să fie credincioși Patriarhiei de la Moscova și să nu intre în niciun fel de schismă!).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875068