Hot News
Putin a cerut ca problema criminalității țigănești să fie soluționată cu atenție
27/10
Summit-ul cvadripartid asupra Siriei s-a încheiat la Istanbul
28/10

Kosaciov: Au trecut vremurile când lumea era dominată doar de Occident

Rămân în trecut vremurile când numai Occidentul domina în economia mondială, în politica mondială și în spațiul informațional mondial, a declarat președintele comisiei senatoriale pentru afaceri internaționale, Konstantin Kosaciov.

”Dar a fost suficient ca în acest spațiu ”propriu”, cu nimeni împărțit, să apară alții – doar să apară, fără pretenții la exclusivitate și fără treceri peste ”linii roșii” – cum imediat a început isteria globală”, scrie politicianul pe pagina lui de Facebook.

Potrivit afirmațiilor sale, ”se pare că, pentru occidentali este de o importanță vitală să mențină, prin orice mijloace, pe linia de plutire ”lumea lor”, unde mass-media lor scrie și spune numai și numai adevărul, iar mass-media noastre sunt burdușite cu fake news la comandă. Unde operațiunile militare ale NATO în alte țări suverane servesc restabilirii păcii, iar reacția țării noastre la criza ucraineană este doar o confirmare a tezei privind pregătirea unei operațiuni de ocupare a Europei de către Rusia”, afirmă Kosaciov.

Tot ce se întâmplă astazi în jurul Rusiei dinspre Occident este o reacție denaturată a colonizatorilor obișnuiți să dețină lumea la o lume în schimbare. Și care, prin definiție, devine mai bună, pentru că e mai dreaptă, mai democratică, a concluziont senatorul. ”Dar lumea lor le fuge de sub picioare. Asta este, de fapt, adevărata problemă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875114