Hot News
Rusia reduce producția de petrol
12/01
Banca Rusiei a schimbat structura rezervelor sale
13/01

Miliardarul Serghei Galițki își deschide restaurantul

Foto: TASS

Fondatorul celei mai mari rețele de magazine ”Magnit” și proprietarul clubului de fotbal ”Krasnodar”, omul de afaceri Serghei Galițki, a cărui avere este estimtă la 6,8 miliarde de dolari, a decis să intre într-o nouă afacere.

Informația a fost furnizată pentru publicația ”Allcafe” de bucătarul-chef Vladimir Șcepilov, care a lucrat în ultimii ani într-o serie de restaurante de mare finețe, precum Godji sau Shana. Potrivit spuselor sale, Galițki vrea să deschidă trei restaurante în Krasnodar, orașul natal al omului de afaceri.

Primul local va fi amplasat lângă parcul construit din banii fondatorul rețelei de retail ”Magnit” și se va numi ”Cafeneaua Kasnodar”. Partea de arhitectură și amenajări interioare a fost încredințată aceleași firme care s-a ocupat și de stadionul clubului de fotbal ”Krasnodar”.

Serghei Galițki investește activ în regiunea sa natală. Parcul unde va apărea primul restaurant a fost inaugurat în urmă cu un an și jumătate, dar a început să funcționeze la capacitate maximă în 2018. Suprafața totală a parcului este de 22,7 hectare, investiția realizată cifrându-se la aproximativ 4 miliarde de ruble (52 milioane de euro).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875078