Hot News
Expertul militar român: De ce Occidentul nu crede în racheta ”Țirkon”
22/02
Va reuși Vladimir Putin să recucerească încrederea rușilor?
23/02

Ce cadouri preferă bărbații de 23 februarie

Într-adevăr, ce-și doresc bărbații ruși să primească de Ziua Apărătorului Patriei, marcată anual în 23 februarie? Întrebare la care răspunde cotidianul ”Izvestia”, citând rezultatele unui sondaj de opinie realizat de un site de anunțuri.

Astfel, mai mult de un sfert (26%) dintre bărbații consultați și-ar dori drept cadou un gadget electronic. Cam tot atâți visează la un ceas. Pe locul trei în topul preferințelor sunt mașinile.

17% dintre participanții la chestionar s-ar mulțumi și cu un deodorant, în timp ce 8% s-ar bucura pentru ciorapi și indispensabili.
Același site de anunțuri a consultat și părerea femeilor, întrebate ce intenționează să dăruiască bărbaților din viața lor, fie soți, prieteni, rude. Circa 25% au răspuns că vor oferi produse de parfumerie, 23% – haine și încălțăminte. 16% au declarat că, neștiind exact la ce să se oprească, vor dărui bonuri de cadouri.

15% au declarat că vor cumpăra pentru bărbații din viața lor produse sportive, iar 14% se vor limita la ciorapi. Doar 1% dintre femeile care au răspuns la chestionar sunt dispuse să satisfacă un vis, adică să dăruiască bărbatului drag o mașină.

”Izvestia” notează, printre altele, că, de 23 februarie, toți bărbații care circulă cu metroul vor primi câte o pereche de șosete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875206