Hot News
Medvedev: SUA nu vor anula niciodată sancțiunile împotriva Rusiei
30/03
Vicepremierul Bulgariei: NATO, UE și Rusia trebuie să colaboreze
31/03

Trotuarele din Moscova, spălate cu șampon

Foto: mos.ru

În acest, prima spălare a infrastructurii rutiere a Moscovei cu o substanță specială se va desfășura duminică, 31 martie, a anunțat viceprimarul Piotr Biriukov, citat de agenția RIA Novosti.

”Pe perioada lunii aprilie, vor avea loc patru astfel de acțiuni de spălare a străzilor și trotuarelor, operațiune pentru care vor fi mobilizate 6.000 de unități de tehnică”, a spus el.

Viceprimarul a explicat că tradiționala spălare de primăvara permite înlăturarea peliculei din reziduuri de benzină, caucic, dar și a petelor de ulei și motorină care se formează pe timpul iernii și care nu pot fi curățate doar cu apă.

Tot în aprilie și tot în cadrul aceleiași operațiuni de curățenie, vor fi spălate fațadele și plintele clădirilor, pavilioanele și adăposturile stațiilor transportului în comun, tunelurile rutiere și estacadele, pasajele pietonale și alte obiective orășenești.

Pentru organizarea lucrărilor, a fost constituit un comandament condus de Biriukov și din care fac parte șefii de departament, prefecții circumscripțiilor administrative, directorii inspectoratelor administrativ-tehnice, ai inspectoratului pentru locuințe și ai direcției moscovite a Ministerului pentru situații excepționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875149