Hot News
Ce salarii își doresc tinerii din Rusia
06/07
La Moscova se va construi cel mai înalt zgârie-nori din Europa
07/07

MAE rus, reacție la noul concept de ”contracarare” al SUA

Clădirea Ministerului de Externe al Rusiei în Piața Smolenskaia din Moscova/ Foto: RIA Novosti

În 2019-2020, populația adultă a Rusiei va trebui să participe, la ceea ce premierul Dmitri Medvedev a anunțat că va fi Dispensarizarea națională, a anunțat executivul de la Moscova, într-un comunicat postat pe site-ul oficial.

Controlul acestei operațiuni de masă a fost încredințat mai multor instituții, printre care Serviciul federal de supervizare a stării de sănătate, fondurilor federal și teritoriale de asigurare medicală obligatorie, dar și organizațiilor medicale de asigurare.

În plus, o serie de ministere, printre care cel al Sănătății, al Educației și Științei, al Comunicațiilor, al Sportului și cel al Muncii, vor demara o campanie de informare și comunicare, în vederea popularizării acestui program de consultații și analize medicale.

Presa amintește că, în mai, Ministerul Muncii a început, la dispoziția premierului Medvedev, să lucreze la modificarea legislației, astfel încât cetățenii ruși vor beneficia de o zi de concediu plătit, pentru a-și efectua întreg setul de analize.

La 6 mai, a intrat în vigoare legea conform căreia rușii, cu vârste de peste 40 de ani, vor putea efectua acest program în fiecare an. Pachetul de servicii va include ecografie pentru diagnosticarea afecțiunilor oncologice. Cetățenii de până la 39 de ani vor face control medical, ca și până acum, o dată la trei ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875057