Hot News
Naina Elțina, despre o discuție serioasă cu soțul viitor
29/07
La Moscova, după caniculă vine… frigul
30/07

Avionul Su-57 a intrat în producție de serie

Avionul de vânătoare multifuncțional, Su-57/ Foto: RIA Novosti

Societatea Biroul de Testare și Construcție, OKB Suhoi, a anunțat, într-o broșură dedicată împlinirii a 80 de ani de la înființarea întreprinderii, că avionul de luptă Su-57 a fost lansat în producție de serie.

”Sistemul de aviație multifuncțional, din generația cinci, dispune de aparatură de bord cu un ridicat nivel de inteligență artificială; este puțin vizibil, dar, posedă o arie largă de interceptare a țintelor aeriene și terestre. În 2019, a fost lansat în producție de serie, fiind semnat un contract pe termen lung, cu Ministerul Apărării, pentru livrarea a peste de 70 de avioane”, se spune în documentul citat de agenția RIA Novosti.

La sfârșitul lunii iulie, șeful Ministerului Industriei și Comerțului, Denis Manturov, a anunțat că Ministerul Apărării a încheiat un contract pentru 76 de aparate de zbor.

Anterior, Vladimir Putin a subliniat, în cadrul unei consfătuiri cu șefii întreprinderilor din industria de apărare, necesitatea ca trei regimente de aviație ale Forțelor Aerospațiale Rusești să fie reechipate cu Su-57.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875098