Hot News
O ”matrioșkă periculoasă”, pentru Flota Rusă
08/08
Ce ascunde, de fapt, declarația lui Stoltenberg despre Crimeea
08/08

Quentin Tarantino s-a plimbat prin Kremlinul moscovit

Regizorul Quentin Tarantino (stânga) și ministrul culturii al Rusiei, Vladimir Medinski, vizitează Kremlinul din Moscova/ Foto: Valeri Șarifulin,TASS

Popularul regizor hollywoodian, Quentin Tarantino, s-a plimbat pe teritoriul Kremlinului din Moscova. Iar ghid i-a fost ministrul rus al Culturii, Vladimir Medinski, scrie agenția TASS.

Potrivit corespondentului agenției ruse de presă, vedeta de la Hollywood a venit la întâlnire, la ora stabilită, abordând o ținută pur americană – blugi și tricou.

Potrivit TASS, Tarantino a fost impresionat de cele văzute și a pus o sumedenie de întrebări. Printre altele, regizorul a vrut să afle ce trebuie să faci pentru a fi înmormântat în Kremlin. I s-a spus că trebuie să fii, măcar, membru al familiei țariste.

Adresându-se presei, înaintea premierei ruse a filmului său ”A fost o dată la Hollywood”, Tarantino a anunțat că ”intenționează să facă încă un film, care va și ultimul. Și am încă o idee”, a spus el. ”Acest film va fi apogeul tuturor filmelor mele”, a subliniat vedeta americană. Referindu-se la ”A fost o dată la Hollywood”, el a afirmat că a introdus, în acest film, tot ce și-a dorit.

Vorbind despre filmări, regizorul a recunoscut că ”am construit o cantitate uriașă de decoruri și nu a fost nimic prelucrat pe calculator… Am încercat să filmăm cât mai realist”, a adăugat Tarantino, arătând că efectele speciale au fost folosite numai la filmarea scenelor cu mașini.
Filmul povestește despre evenimentele din Hollywood, petrecute în 1969. În poveste, actorul Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) și dublura sa, Cliff Booth (Brad Pitt), încearcă să-și găsească locul în lumea foarte schimbătoare a industriei cinematografice.

În altă ordine de idei, regizorul american a declarat că este îndrăgostit de filmul sovietic ”Omul- amfibie”. ”Copil fiind, am vizionat de multe ori acest film. L-am adorat și nu știam că este rusesc”, a spus el.

Quentin Tarantino este regizor de film, scenarist, actor, producător și operator american. Renumele mondial a fost dobândit după apariția pe ecrane a filmului ”Pulp fiction”, în 1994, care i-a adus premiul Palme d’Or, la ediția din același an a festivalului de la Cannes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875098