Hot News
Secin: Prețul barilului ar putea ajunge la 50-60 de dolari, până la sfârșitul anului
21/03
Coronavirus. Rusia trimite în Italia opt brigăzi mobile de specialiști militari în virusologie și medici
22/03

FIFA a publicat un film despre Cupa Mondială-2018 din Rusia (VIDEO)

Foto: RIA Novosti

Federația Internațională de Fotbal (FIFA) a publicat un film oficial dedicat Cupei Mondiale-2018 din Rusia. Filmul a fost postat pe canalul organizației, pe YouTube, scrie TASS.

„Cupa Mondială din Rusia a fost extrem de interesantă, de la început până la sfârșit. Cea de-a 21-a ediție a Campionatului mondial a adunat nenumărate momente, care vor rămâne în memoria tuturor celor care iubesc un joc frumos. Pentru a vă reaminti de ele, vă oferim filmul oficial al Cupei Mondiale-2018”, se spune în descrierea filmului video. Filmul durează 1 oră și 19 minute. Conține cele mai frumoase momente ale meciurilor din competiția mondială, videoclipuri cu fani, secvențe din vestiarele echipelor și multe altele.

Cupa Mondială din Rusia a avut loc în perioada 14 iunie – 15 iulie 2018, în 11 orașe. Echipa rusă a ajuns în sferturile de finală, unde a pierdut în fața echipei croate, într-o serie de lovituri de unsprezece metri (2: 2, 3: 4 – în urma penalty-urilor). Câștigătoare a devenit echipa Franței, care i-a învins pe croați în finală, cu scorul de 4: 2. FIFA a recunoscut, ulterior, turneul, drept cel mai bun din istorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875177