Hot News
Ministrul de finanțe Anton Siluanov a dezvăluit câți bani are Rusia de rezervă
20/04
La 75 de ani de la eliberarea țărilor din Europa Centrală și de Est de sub nazism
File de istorie: 1944-1945. Misterul morții comandantului Armatei a 4-a române, generalul Gheorghe Avramescu (XXI)
21/04

La Gorlovka, o fată de 25 de ani a murit tragic în urma bombardamentului ucrainean, executat de o dronă

La Catedrala Bogoiavlenski din Gorlovka, au avut loc o slujbă de parastas și o ceremonie de rămas bun pentru Miroslava Voronțova/ Foto: dan-news.info

În aceste zile, la Gorlovka (Donbass), Miroslava Voronțova, de 25 de ani, a murit din cauza rănilor cauzate de noul atac ucrainean – minele au fost aruncate cinic, de pe o dronă, asupra unui sector privat.

Miroslava avea 25 de ani și plănuia să se căsătorească/ O fototografie personală din rețele de socializare

La catedrala Bogoiavlenski, din așezarea de mineri, a avut loc o slujbă de parastas și o ceremonie de rămas bun pentru Miroslava Voronțova.

”Fata ar mai fi trebuit să trăiască… dar războiul a luat o altă victimă. Vreau să spun că astfel de crime nu au statut de prescriere. Toți cei responsabili de acest act barbar, cei care trag asupra orașelor pașnice, asupra civililor, toți vor fi pedepsiți – pe fiecare dintre ei îl așteaptă fie Judecata Domnului, fie Tribunalul de la Haga ”, a declarat Ivan Prihodko, primarul orașului Gorlovka.

Iar Mitropolitul de Gorlovka și Slaviansk, Mitrofan, în mesajul său către președintele Ucrainei, Vladimir Zelenski, militarii ucraineni și comunitatea internațională, a comunicat că Miroslava Voronțova este o rudă apropiată a angajaților administrației eparhiale din Gorlovka. Fata de 25 de ani plănuia să se căsătorească, în curând.

Miroslava Voronțsova a murit la 9 aprilie, din cauza rănilor, în drum spre spital.

Locuitorii din Donbass cer pedepsirea celor vinovați de moartea Miroslavei. Șeful Republicii Populare Donețk, Denis Pușilin, a solicitat comunității internaționale să forțeze, urgent, Kievul să înceteze uciderea unor civili nevinovați. În caz contrar, Republica își rezervă dreptul de a răspunde la astfel de acțiuni prin cele mai dure metode.

Între timp, militarii ucraineni nu încetează să supună tirului de arme și de artilerie Republicile Donețk și Lugansk, acțiuni care se soldează cu noi și noi victime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875042