Hot News
La 75 de ani de la eliberarea țărilor din Europa Centrală și de Est de sub nazism
File de istorie: 1944-1945. Misterul morții comandantului Armatei a 4-a române, generalul Gheorghe Avramescu (XXI)
21/04
Dovada promisiunii NATO că nu se va extinde spre Est
21/04

Cele mai serioase focare ale epidemiei de coronavirus din Rusia

Foto: RIA Novosti

Într-o serie de regiuni, există focare serioase de răspândire a infecției de coronavirus, a anunțat vicepremierul Tatiana Golikova, citată de agenția RIA Novosti.

Potrivit afirmațiilor sale, este vorba despre Republica Komi (preajma Uralilor), Regiunile Iakutia și Murmansk (Siberia de Est și, respectiv, nordul părții europene a Rusiei). Vicepremierul a arătat că boala cunoaște evoluții distincte în diferite regiuni.

Președintele Vladimir Putin a declarat luni că noul coronavirus continuă să se răspândească în Rusia, dar că s-a reușit frânarea procesului, grație măsurilor de restricție. În același timp, șeful statului a subliniat că vârful epidemiei nu a fost încă atins.

Potrivit datelor publicate luni, Rusia înregistrează peste 47.000 de cazuri de infecție confirmate, în 85 de regiuni ale statului. În Regiunea Moscovei, numărul total al persoanelor contaminate cu noul virus a depășit 31.000. De la începutul epidemiei, în Rusia au murit de această boală 405 persoane și s-au însănătoșit 3500.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875092