Hot News
Rusia suspendă exporturile de grâu până la 1 iulie
27/04
Serghei Lavrov, despre însemnătatea declarației comune a lui Putin și Trump
27/04

Kremlinul anunță o ridicare treptată a restricțiilor în Rusia

Dmitri Peskov

Purtătorul de cuvânt al președintelui rus, Dmitri Peskov/ Foto: RIA Novosti

Regimul de autoizolare nu va fi anulat dintr-o dată în Rusia. Ieșirea se va face etapizat, a declarat secretarul de presă al președintelui rus, Dmitri Peskov, pentru postul de televiziune Rossia 1.

”Este evident că ieșirea din această situație va fi pe etape. Acest lucru este mai mult ca sigur”, a spus Peskov, precizând că etapele succesive urmează să fie elaborate. Și, este posibil ca săptămâna aceasta, președintele să se adreseze, din nou, națiunii în legătură cu situația creată în Rusia de pandemia de coronavirus.

”Eu cred că săptămâna aceasta vom urmări o nouă declarație a șefului statului, cu o evaluare a perspectivelor noastre”, a declarat Peskov.
Pe de altă parte, secretarul de presă a afirmat că președintele Putin este pe punctul de a deveni virusolog. Peskov a explicat că, atunci când șeful statului își adâncește cunoștințele pe o anumită temă, strânge informații de la experți în domeniu, devenind, în multe privințe, el însuși un expert.

În context, Peskov a amintit de declarația lui Putin, care a afirmat, la un moment dat că, în actualele condiții, toți locuitorii țări se transformă în virusologi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875166