Hot News
Rusia: Vaccin anti-Covid ca picături pentru nas
31/05
Rusia: Ministerul Sănătății a aprobat primul medicament împotriva coronavirusului
01/06

Deputații ucraineni vor înapoi pe piața rusă de desfacere

Foto: site-ul Partidului ”Platforma de opoziție - Pentru viață”

Natalia Korolevskaia, deputat în Rada Supremă (Parlamentul) a Ucrainei din partea partidului ”Platforma de opoziție – Pentru viață” (în imagine), a declarat că industria națională nu poate reveni la nivelul său anterior fără Rusia și țările CSI și a cerut ca întreprinzătorii ucraineni să revină pe piața rusă, scrie Lenta.ru.

Korolevskaia a criticat planul de stimulare a economiei convenit de Guvernul ucrainean ca mijloc de luptă împotriva consecințelor epidemiei de coronavirus. În opinia politicianului, un astfel de program nu poate redresa industria.

”Iar, intenția exprimată în programul guvernamental de a lupta pentru extinderea cotelor Ucrainei pe piețele din Uniunea Europeană nu vor salva situația”, crede deputata. Ea a subliniat că întreprinderile din țară nu au fost niciodată orientate spre țările Uniunii Europene, pentru care Ucraina este doar o ”sursă de materii prime”.

Anterior, șeful comitetului executiv ucrainean al reformelor, Mihail Saakașvili, a declarat că pentru salvarea economiei ucrainene trebuie, înainte de toate, eliberat mediul de afaceri de amestecul administrativ. Potrivit afirmațiilor sale, slăbiți de carantină, întreprinzătorii trebuie scutiți de numărul mare de măsuri de reglementare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875102