Hot News
Violențele în SUA. Senatorul Kosaciov: Este o insultă la adresa poporului american să acuzi Rusia
01/06
Trump l-a sunat pe Putin
02/06

S-au plătit ajutoarele pentru copii de la 3 la 16 ani

Foto: pobeda26.ru

La începutul lunii mai, președintele Vladimir Putin a anunțat că familiile din Rusia care au copii cu vârste cuprinse între 3 și 16 ani vor mai primi o singură plată, în valoare de 10.000 de ruble ($145) pentru fiecare copil. Suma vine în completarea tuturor celorlalte măsuri de susținere a familiilor cu copii, deja în vigoare și care au fost anunțate în contextul epidemiei de coronavirus.

Astfel, prin decret prezidențial, până la 1 iunie, peste 10 milioane de familii cu copii cu vârste cuprinse între 3 și 16 ani au primit deja respectivul ajutor, a anunțat agenția RIA Novosti.

Suma totală a fondurilor alocate în acest scop s-a ridicat la 146 miliarde de ruble (peste $2 miliarde).

1 Comment

  1. Gheolbanoiu Gheorghe spune:

    Sint interesat sa cunosc realitatea din Rusia de astazi. Voi pune mai multe intrebari la care doresc sa primesc raspuns. Cit este salariul mediu lunar net (si in euro), pensia medie lunara, alocatia lunara pentru cresterea copilului ? Care este procentul somerilor din populatia activa ? Ce ajutor primesc si sub ce forma ? Exista diferente in functie de zona geografica a Rusiei ? Publicati orice informatie care poate fi importanta pt. a avea o imagine cit mai clara .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875063