Hot News
Patriarhul Kirill a sfințit Catedrala principală a Forțelor Armate
15/06
Regiunile cu cel mai ridicat nivel de bunăstare al gospodăriilor
16/06

Putin a rugat un cofetar să-i facă prăjituri

Foto: site-ul președintelui rus

Președintele Vladimir Putin a rugat un cofetar din Kazan să-l servească și pe el cu prăjituri din producția proprie, pe care femeia le-a pregătit pentru veteranii de război, de ziua paradei Victoriei, amânată, din cauza coronavirusului, din data de 9 mai pentru 24 iunie, relatează agenția TASS.

Șeful statului rus și-a formulat rugămintea la consfătuirea online de susținere a economiei și a sferei sociale în condiții de pandemie, eveniment la care au participat cetățeni beneficiari ai subvențiilor din partea statului.

Astfel, cofetarul Liana Pahareva, din Tatarstan, i-a povestit președintelui cum s-a gândit să ofere dulciuri veteranilor din regiune pentru ziua Paradei Victoriei. ”Să-mi dați și mie, după aceea”, a rugat-o Putin pe femeia care a răspuns ”cu mare plăcere”.

Pe de altă parte, Putin a declarat că Rusia a reușit să acționeze din timp și să diminueze consecințele pandemiei pentru economie și pentru cetățeni. ”Trebuiau rezolvate două probleme – să păstrăm siguranța oamenilor și să acționăm în avans. În general, reușim să facem acest lucru. Trebuia să stopăm extinderea epidemiei și să minimalizăm, să diminuăm urmările ei negative – sociale și economice”, a spus Putin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875122