Hot News
Victoria, care a determinat viitorul planetei. Discursul președintelui Rusiei, Vladimir Putin la parada militară din Moscova
24/06
Creștere puternică a prețului la petrolul Urals
25/06

La Moscova s-au deschis secțiile pentru votul la amendamentele constituționale

Foto: RIA Novosti

Secțiile de votare s-au deschis joi dimineață, la Moscova, pentru votul la amendamentele propuse la textul Constituției, informează presa rusă. Ele vor funcționa din 25 iunie până în 1 iulie, inclusiv, de la orele 8.00 la 20.00. Pe 30 iunie, secțiile vor lucra până la orele 16.00.

Desfășurarea votului este asigurată de 45.000 de oameni. Locuitorii cu drept de vot ai capitalei ruse au la dispoziție 3.600 de secții pentru a-și exprima opțiunile. Din acest total, 178 au fost organizate în spitale și centrele de detenție preventivă.

Având în vedere pericolul reprezentat de răspândirea noului coronavirus, Biroul orășenesc electoral a luat toate măsurile de securitate care se impun în astfel de situații.

Moscoviții vor putea vota în trei feluri: la secția de vot, la domiciliu sau la distanță. Votul electronic a început joi, la ora 10.00 dimineața și se va încheia pe 30 iunie. Pentru el s-au înregistrat peste un milion de locuitori ai capitalei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875053