Hot News
Diplomații ruși aduc omagiu ostașilor care au eliberat Europa de ciuma fascistă
05/12
Putin: Realizările din AI sunt bazate pe tehnologii autohtone de nivel mondial
05/12

Germania a indicat nava care va reîncepe lucrările la gazoductul Nord Stream-2

Portul Wismar, Germania/ Foto: m24.ru

Nava ”Fortuna”, cu sistem de ancorare, specializată în așezarea conductelor în mare, va reîncepe lucrările pentru gazoductul Nord Stream-2, în apele germane. Acest lucru este confirmat prin datele de avertizare de navigație emise de Agenția Federală Maritimă și Hidrografică din Germania (BSH), sâmbătă, 5 decembrie.

Se precizează că nava va pune conducte sub apă, în Marea Baltică, la sud de zona cu apă mică Adlergrund, în perioada dintre 5 și 31 decembrie, relatează RIA Novosti.

Acum, potrivit MarineTraffic, ”Fortuna” se află în portul Wismar din Germania.

Anterior, la 1 decembrie, s-a făcut cunoscut că prim-ministrul landului federal german Mecklenburg-Pomerania Inferioară, Manuela Schwezig, intenționează să creeze un fond special, în vederea protecției climei, pentru a ocoli sancțiunile SUA împotriva gazoductului Nord Stream-2.

În aceeași zi, BSH a confirmat că a convenit așezarea conductei Nord Stream-2 în apele germane pentru luna decembrie și are în vedere o cerere pentru continuarea lucrărilor în ianuarie-aprilie 2021.

La 28 noiembrie, s-a comunicat că societatea Nord Stream 2 AG, operator al proiectului, se pregătește să reia instalarea conductei de gaz în luna decembrie a acestui an.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2898922