Hot News
Iată de ce sunt mândră că sunt rusoaică! Eseu al unei eleve despre diferența dintre mentalitatea rusă și cea occidentală
14/12
Bloomberg: SUA nu au putut opri construcția ”Nord Stream-2”
14/12

Patriarhul Kirill i-a îndemnat pe credincioși să doneze plasmă

Patriarhul Moscovei și al Întregii Rusii, Kirill/ Foto: RIA Novosti

Patriarhul Moscovei și al Întregii Rusii, Kirill, i-a îndemnat pe credincioși să  doneze plasmă cu anticorpi împotriva coronavirusului, a anunțat biroul de presă al Bisericii Ortodoxe Ruse, citat de RIA Novosti.

Duhovnicul a adresat clericilor și enoriașilor care s-au vindecat de Covid-19 un apel de a deveni donatori. De asemenea, el i-a binecuvântat pe stareții bisericilor din capitală ca, la 13 și 19 decembrie, după Sfinta Liturghie să le vorbească rușilor despre posibilitatea de a dona plasmă. ”Să-i ajutăm astfel este datoria noastră de iubire creștină”, a declarat Patriarhul.

În plus, el a permis să fie afișate pe panourile de informare parohiale, dar și pe site-urile catedralelor toate datele necesare participării la campaniile de donare de plasmă.

Anterior, Patriarhul Moscovei și al Întregii Rusii a afirmat că pandemia de coronarivirus este, poate, ultimul avertisment dat de Dumnezeu omenirii, care s-a abătut de la drum. El a apreciat că astfel de evenimente nu pot avea loc fără uneltire Dumnezeiască și a arătat că ”acesta este un foarte puternic și, posibil, chiar ultimul semnal pentru noi toți”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2874975