Hot News
Hristos a înviat! Paște fericit! Bucurie și speranță! (VIDEO)
02/05
Pușkov a catalogat ”ordinea mondială” construită de Statele Unite drept un act arbitrar
03/05

Zaharova i-a răspuns ministrului britanic de externe cu un citat din Sfântul Antonie

Reprezentantul oficial al MAE rus, Maria Zaharova/ Foto: TASS

Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe Rus, Maria Zaharova, a răspuns propunerii ministrului britanic de Externe, Dominic Raab, ca țările G7 să înceapă lupta împotriva știrilor fake și a propagandei din partea Federației Ruse, transmite postul de radio ”Govorit Moskva” (Aici Moscova).

Politicianul a ținut să răspundă la o astfel de declarație cu cuvintele Sfântului Antonie: ”Va veni o vreme când nouă bolnavi vor vedea pe cineva că nu este bolnav şi se vor scula asupra lui, zicându-i că el este bolnav, pentru că nu este asemenea lor”.

Zaharova l-a citat pe marele sfânt și a menționat că «țările care sunt bolnave de propagandă continuă să acuze Rusia de ”propriile păcate”», din motive necunoscute.

Anterior, s-a făcut cunoscut faptul că participanților la gruparea G7 li s-a propus să combată propaganda rusească. Șeful MAE britanic a dorit să se ia în considerare posibilitatea organizării unui mecanism colectiv, care ar permite ca țările G7 să reacționeze prompt și să descurajeze Rusia în sferele ”propagandei și dezinformării”. El a explicat, de asemenea, că G7 trebuie să acționeze în mod colectiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875089