Hot News
Forumul Economic Internațional din Sankt-Petersburg va avea loc în perioada 2-5 iunie
19/05
Pagini de istorie: Ce legătură există între amiralul Kolciak, crearea Cehoslovaciei și Tezaurul Rusiei
19/05

Eurovision: Manizha a reușit! Rusia a intrat în finala concursului (VIDEO)

Foto: rommersant.ru

Cântăreața rusă Manija Sanghin (Manizha) a trecut în finala concursului internațional ”Eurovision”. Prima semifinală a evenimentului s-a desfășurat marți. Pentru un bilet de intrare în etapa finală au luptat reprezentanți ai 16 țări, relatează agenția RIA Novosti.

Manizha a intrat pe scenă cu numărul trei și a cântat piesa ”Russian woman”. Unii dintre comentatori au recunoscut că interpretarea Manizhei i-a adus literalmente la lacrimi. Mulți spectatori au subliniat că o consideră pe Manizha favorita concursului ”Eurovision”, iar cântecul ei este unul dintre cele mai bune din competiție.

Ediția de anul acesta a ”Eurovision” se desfășoară în perioada 18-22 mai, pe arena Ahoy, din Rotterdam. În 2020, concursul a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus. În finala de sâmbătă, pentru primul loc se vor confrunta interpreți din 26 de țări.

Nu contează locul

După evoluția din semifinală, rusoaica a dezvăluit ”planul pentru victorie” în concurs. Potrivit spuselor sale, păstrarea individualității asigură succesul unei persoane.

«Există un singur plan. În muzică, la ”Eurovision”, oriunde, să fii tu însuți. Iar astăzi am fost eu însămi… Am fost foarte bucuroși să fim pe scenă… Așa că da, în finală voi fi ceva mai nebunatică decât acum, dar voi fi eu însămi. Este ceea ce te face să ai succes. Nu contează ce loc ocupi. Pur și simplu, să fii tu însuți”, a arătat artista.

În plus, Manizha s-a plâns că unii dintre cei care nu au fost mulțumiți de desemnarea ei ca participant din partea Rusiei au fost convinși că artista nu va putea ajunge în finală cu un cântec în limba rusă. Cântăreața a subliniat că acest lucru a întristat-o mult.

Video: Evoluția Manizhei în semifinalăEurovision Song Contest

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875046