Hot News
”Časopis Argument” (Cehia): Cineva profită de pe urma relațiilor proaste dintre Cehia și Rusia
24/07
Parada Navală de Ziua Marinei Militare Ruse, Sankt-Petersburg, 25 iulie. VIDEO în direct.
25/07

Putin va fi prezent la Parada Navală de la Sankt-Petersburg, precum și la lansare a unui supertrauler

Iulie 2020. Sankt-Petersburg. Președintele Vladimir Putin participă la Parada Navală de Ziua Marinei Militare/ Foto: flashnord.com

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, va participa duminică, la Sankt-Petersburg, la principala Paradă Navală de Ziua Marinei Militare care este marcată în Rusia în ultima duminică a lui iulie. După această va fi prezent la ceremonia de lansare la apă a unui supertrauler de nouă generație, informează agenția TASS, citând Biroul de presă al Kremlinului.

”În prezența lui Vladimir Putin, la Șantierul Naval al Amiralității va avea loc ceremonia de lansare la apă a super traulerului ”Mehanik Sizov”. Este al treilea dintre cele zece supertraulere de nouă generație, construite în cadrul programului de dezvoltare a construcțiile navale civile la comanda ”Companiei Industriei de Pescuit a Rusiei”, se arată în comunicat.

Traulerul ”Mehanik Sizov” a fost finalizat în iunie 2020. În general, marile traulere de pescuit congelator din proiectul ST-192 sunt destinate pentru prinderea merlanului și heringului din Marea Barents și Marea Ohotsk.

Secretarul de presă al președintelui Rusiei, Dmitri Peskov, a anunțat, anterior, că Putin va participa pe 25 iulie, Ziua Marinei Militare a Rusiei, la principala Paradă Navală, ce se va desfășura la Sankt-Petersburg și Kronștadt. La parada de anul acesta, vor participa aproximativ 4000 de militari, peste 50 de nave, șalupte și submarine, precum și 48 de avioane și elicoptere ale aviației Marinei Militare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2874984