Hot News
Politico: Biden evită sancțiunile împotriva lui Putin
28/07
”Печат” (Serbia): Kiev, sau viața într-o lume paralelă
29/07

”Advance” (Croația): Bătălia în jurul provenienței virusului SARS-CoV-2: Laboratorul din Wuhan sau baza militară americană Fort Detrick?

Intrarea la baza americană Fort Detrick, Maryland, unde se află Institutul de Cercetări în domeniul Bolilor Contagioase al Armatei SUA/ Foto: Getty Images

China încearcă, în ultimul timp, să direcționeze atenția asupra altui stat situat pe malul celălalt al Oceanului – asupra adversarului său, Statele Unite, susține publicația croată ”Advance”.

În acest scop, Beijingul lansează tot mai multe apeluri de a efectua o verificare la Institutul american de cercetare a bolilor contagioase, situat pe teritoriul bazei militare americane din Fort Detrick, din statul Mariland.

Baza Fort Detrick al Armanei SUA, Maryland/ Foto: The americans Wiki – Fandom

Ce reprezintă, de fapt, acest loc? Baza se află la o distanță de aproximativ o oră de mers cu mașina de la Washington și, inițial, acolo a fost centrul programului biologic militar al SUA. Este posibil ca mulți americani să nu fi auzit niciodată de Fort Detrick, dar chinezii dau tot mai insistent de înțeles că, posibil, COVID-19 a apărut exact acolo.

Mijloacele de informare în masă din Occident transmit, desigur, rareori poziția Chinei, dar în declarațiile lor oficiale, autoritățile chineze au cerut deja de 33 de ori să fie efecuată o investigație la baza militară americană de la Fort Detrick. Mulți au fost uimiți de determinarea cu care diplomații chinezii insistă pe acest contra-argument.

Până nu de mult, chinezii au promovat o politică externă destul de lipsită de vlagă, ignorând deseori chiar atacuri. Dar povestea cu boala COVID-19, provocată de noul coronavirus, a schimbat din rădăcini situația. Dacă Beijingul are niște dovezi concrete împotriva Statelor Unite? Poate dovezile lui sunt aproape la fel de ”consistente” ca și dovezile americanilor.

Fort Dietrick a devenit răspunsul chinez la campania agresivă promovată de forțele americane de dreapta în perioada administrației Trump. Donald Trump în persoană a definit deseori COVID-19 ca fiind ”un virus chinez” sau ”o ciumă chineză”. Și se pare că partea chineză a plătit cu aceeași monedă. De unde a venit, de fapt, acest COVID-19? În condițiile confruntării a două puternice propagande, este posibil ca noi să nu aflăm niciodată adevărul, deoarece este foarte posibil ca acest adevăr să fi fost dat la o parte, pentru că deranjează pe cineva.

 

1 Comment

  1. Nu cred că există vreun interes pentru aflarea adevărului. Nici din partea Chinei, nici din partea factorilor de decizie din SUA, nici dinspre Organizația Mondială a Sănătății. Și nici din direcția mediei corporative. Americanii susțin teoriile lor în ceea ce privește existența și transmiterea virusului, căutând să escaladeze tensiunile cu chinezii. Pe de altă parte, prin presa alternativă s-au scurs dovezi foarte bine documentate despre implicarea lui Anthony Fauci și a lui Bill Gates în instrumentarea și producerea lui SARS-CoV-2, precum și despre locația laboratorului din baza militară Fort Detrick, unde a avut loc manipularea genetică.
    Ceea ce putem stabili cu siguranță este originea artificială a acestui virus, sesizată de altfel și de experți virusologi de renume, cum ar fi: dr. Judy Mikovits, sau laureatul premiului Nobel Luc Montagnier.
    Una peste alta, ne confruntăm așadar cu o infrastructură extrem de eficientă alcătuită din politicieni, mass-media, principalele rețelele de socializare, instituțiile medicale și de învățământ, armata, poliția, jandarmeria, ONG-urile așa-zisei „societăți civile”, un întreg ansamblu coordonat global și supus fără împotrivire unei conduceri din umbră. Totul se conturează într-un război al psihopaților globaliști îndreptat împotriva populației acestei lumi, deoarece s-a stabilit deja rolul corelației dintre vaccin și tehnologia 5G, care ar conduce la un control total al celor care ar fi lăsați să trăiască numai implantați cu dispozitive menite să le suprime chiar și libertatea de a gândi liber, cunoscut fiind faptul că rețeaua 5G este indisolubil legată de modelul „Marii Resetări”, de „Orașele Inteligente”, de așa-numita „A Patra Revoluție Industrială”, precum și de „Internetul Tuturor Lucrurilor” prin Inteligența Artificială. Fără inventarea acestei pandemii și a valurilor succesive ale manifestării ei virulente (adesea mă gândesc la faptul că vor termina literele din alfabet și țările lumii în a-i conferi denumiri care mai de care mai halucinante, menite să inducă spaima cumplită în bieții oameni, fiindcă doar prin frică pot fi perfect controlați și manipulați) foarte multe adevăruri nu ar mai putea fi înăbușite: ascunderea unor tehnologii de mare anvergură, care ar decide ridicarea instantanee a standardului de viață, falsificarea istoriei, fraudele incomensurabile ale sistemului financiar-bancar și altele și altele.
    Așadar, nu prea mai prezintă importanță „vinovatul” principal (SUA sau China) în ecuația asta, când alternativa are înfățișare sumbră prin pierderea rațiunii și a sufletului și prin lepădarea de Hristos! Indiferent ce impresii „artistice” și-au făcut demenții planetei, în drumul către Dumnezeu omul are nevoie și de credință și de rațiune. Numai așa se dobândește curajul de-a ne îndrepta privirea către lucrurile înalte. Ceea ce știu cu siguranță, este că doar Dumnezeu și unitatea dintre noi, marea masă a populației lumii, ne mai poate salva din această psihoză malefică a minciunii mondiale numită Covid-19. Scăparea din primejdie vine DOAR pe verticală, restul sunt doar vorbe!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875064