Hot News
Rusia va discuta cu țările NATO despre moratoriile privind desfășurarea de sisteme de atac ”sol-sol”
11/12
Tânăra artista Maria-Ilinca Țoța urmează tradiția lui Corneliu Baba
11/12

La Moscova a fost prezentat noul echipament al sportivilor ruși pentru Olimpiada de la Beijing-2022

Foto: rg.ru

La Moscova a avut loc prezentarea noului echipament realizat de furnizorul oficial al echipei olimpice a Rusiei. Noile ținute vor fi purtate de sportivii ruși la Olimpiada de iarnă, care va lua startul la 4 februarie 2022, la Beijing, relatează Rossiiskaia gazeta.

La prezentarea colecției BEIJING 2022, eveniment găzduit de Arena de Gheață din Moscova, au luat parte nu doar modele profesioniste, dar și sportivi: hocheistele echipei naționale Nina Pirogova și Evghenia Diupina, campionii mondiali și medaliții olimpici shiorul Aleksandr Legkov, patinatoarea Ekaterina Bobrova și membră a echipei de scrimă, Sofia Velikaia.

Foto: rg

Sportivii s-au implicat inclusiv în crearea designului echipamentului. Pe jachetele-pufoaice a fost aplicat un desen compus din contururile unor obiective geografice ale Rusiei. Există, de asemenea, referiri la țara gazdă a Jocurilor olimpice, China.

Se regăsește, desigur, inscripția BEIJING, dar și dragonii aducători de noroc. În plus, designerii au folosit intens culoare qing, considerată în China unul dintre simbolurile energiei vitale.

Prezentarea colecției a fost precedată de evoluția pe gheață a patinatorilor Alina Zaghitova, campioană olimpică la patinaj artistic, și Evgheni Plușcenko, dublu campion mondial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875092