Hot News
Politolog german a catalogat înfricoșătoare semnalele de la Conferința de securitate de la München
21/02
Terorismul informațional american plusează: Peskov a dezmințit fabulațiile SUA despre posibile represalii împotriva ucrainenilor
21/02

INN: Elita politică occidentală a dat dovadă de ”idiotism și sete de sânge” în negocierile cu Rusia

Foto: yandex.ru

Mulți politicieni occidentali, inclusiv actualul președinte al Statelor Unite, Joe Biden, folosesc o abordare greșită în negocierile cu Rusia. Unii dintre ei nici nu ar trebui lăsați să participe la procesul de negocieri, relatează Israel National News, citând punctul de vedere al expertului în domeniul securității, Mark Langfan, scrie RIA Novosti.

Expertul menționează că, în comunicarea cu Rusia, care este ”a doua putere nucleară de pe Pământ”, trebuie să se dea dovadă de respect. În schimb, politicienii nu fac decât să vorbească despre ”escaladarea situației, despre amenințări, sancțiuni și despre datele unei invazii inventate”. Astfel, ei urmăresc un singur scop ”sângeros” – declanșarea unui război în Europa.

”Oamenii care răspund de diplomația cu (președintele Federației Ruse, Vladimir) Putin, fie sunt complet idioți, fie vor un al treilea război mondial. Actualii lideri europeni și americani ar trebui încuiați undeva de unde să nu poată face rău nimănui”, a apreciat Langfang.

Specialistul a spus că, pentru dezescaladarea situației, liderii mondiali trebuie să meargă la compromisuri. Și anume – să creeze o zonă neutră între NATO și Moscova și să nu permită aderarea Ucrainei la Alianța Nord-Atlantică.

Anterior, șeful consiliului politic al partidului ”Platforma de opoziție – Pentru viață”, Viktor Medvedciuk, a declarat că țările occidentale profită de pe urma inflamării crizei ucrainene. În același timp, Kievul pierde lunar până la 3 miliarde de dolari din cauza acestei situații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875126