Hot News
Militarii apărării teritoriale a regiunii Odessa au dezertat aflând că vor fi trimiși pe front
12/05
Un expert a explicat de ce armata Ucrainei a încercat să cucerească Insula Șerpilor
12/05

Igor Kirillov, despre experimentele efectuate de americani pe ucraineni în spitalul de psihiatrie de lângă Harkov

Foto: ysia.ru

Ministerul Apărării al Rusiei a primit noi informații care dezvăluie detalii ale experimentelor inumane efectuate de Ministerul Apărării al SUA pe cetățeni ucraineni în spitalul de psihiatrie din satul Strelecie, regiunea Harkov, a anunțat șeful Trupelor de protecție împotriva radiațiilor, a substanțelor chimice și biologice ale Forțelor Armate ale Rusiei, Igor Kirillov, scrie RT.

Harta regiunii Harkov unde se află spitalul de psihiatrie (satul Strelecie- Стрелeчье)/ Foto: photos.rg.ru

”Am primit noi informații care dezvăluie detalii ale experimentelor inumane efectuate de Pentagon pe cetățeni ai Ucrainei în spitalul de psihiatrie Nr.1 (satul Strelecie, regiunea Harkov)”, a spus el.

Potrivit spuselor sale, principala categorie de subiecți pe care s-au făcut respectivele experiemente a fost un grup de bărbați cu vârste cuprinse între 40 și 60 de ani, aflați într-un stadiu avansat de epuizare fizică.

Kirillov a precizat, de asemenea, că, pentru a ascunde apartenența la SUA a experților care desfășurau cercetările biologicide, ei veneau în Ucraina prin terțe țări.

Kirillov a prezentat fotografia Lindei Oporto, originară din statul american Florida (în imagine, dreapta jos), menționând că ea a luat parte la aceste lucrări.

În plus, el a anunțat că în ianuarie 2022 străinii care au efectuat experimentele au fost evacuați de urgență, iar aparatura și medicamentele folosite au fost duse în regiunile din vestul Ucrainei.

Kirillov a declarat, totodată, că specialiștii polonezi au participat în activitățile laboratoarelor biologice de pe teritoriul Ucrainei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875043