Hot News
Corneliu Vlad: Rusia nu e o cetate asediată
18/05
Serviciul de Informații Externe al Rusiei a acuzat SUA că recrutează membri ai Statului Islamic pentru a lupta în Ucraina
18/05

Bloomberg: Zelenski a provocat operațiunea specială a Rusiei. ”A fost orb din punct de vedere strategic”

Foto: Serviciul de presă a președintelui Ucrainei

Prin acțiunile sale, președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski (în imagine), l-a provocat pe liderul rus, Vladimir Putin, să înceapă operațiunea specială în Ucraina, a declarat profesorul israelian Yehezkel Dror, cercetător principal de politică externă la Universitatate Ebraică din Ierusalim, scrie URA.ru.

”Deși nu este popular să vorbești astfel, dar Ucraina nu este neprihănită în acest conflict. Președintele Zelenski nu a înțeles că dorința (Ucrainei) de a intra în NATO este privită de președintele Vladimir PUtin ca o serioasă amenințare strategică pentru Rusia. În aprilie 2019, Zelenski a declarat că îl consideră pe Putin ”un dușman”. În decembrie 2021, el a îndemnat la acțiuni preventive împotriva Rusiei. Operațiunea specială a Rusiei, din februarie, nu ar fi trebuit să surprindă pe nimeni. Zelenski, un amator în gestionarea problemelor unui stat, a fost surprins și orb din punct de vedere strategic”, a spus Dror într-un interviu acordat agenției Bloomberg.

De asemenea, omul de știință a calificat drept ”fără noimă” acceptarea de către societate a unei singure părți ”corecte” a istoriei. ”Nu cu mult timp în urmă, domnia dinastiilor regale era considerată partea corectă a istoriei. Astăzi însă, această idee nu mai este general acceptată”, a explicat Dror.

După cum amintește URA.ru, autoritățile ruse au explicat că operațiunea specială a Rusiei în Ucraina a prevenit un atac al Ucrainei în Donbass. Drept dovadă, Ministerul Apărării al Rusiei a prezentat, în original, telegramele codate și secrete ale Gărzii Naționale a Ucrainei, din care reiese că armata ucraineană se pregătea să lanseze acțiuni de luptă pe teritoriile republicilor populare Donețk și Lugansk. Astfel, operațiunea specială a Rusiei a permis salvarea populației civile din Donbass care și așa, timp de opt ani, a fost supusă terorii și batjocoririi din partea Kievului.

2 Comments

  1. Lőrincz Alexandru spune:

    Rothschild tăticu lui Soros György și vasalii lor din UE sunt de fapt adevărații vinovați pentru conflictul din Ucraina. Zdreanța de Zelenski este omul unealtă care execută ordinele primite de la globaliștii multimiardari controlați de Rothschild. Biden ??? a fost pus președinte al SUA, tot de ei, deoarece Trump, nu dorea să le facă jocurile. Rothschild a cumpărat toată datoria externă a Ucrainei, el l-a pus prin fraudă electorală masivă președinte pe Zelenski, și tot el a finanțat și finanțează de ani mulți această șleahtă de neonaziști fasciști din Ucraina. Ucraina „cea independentă” este gargară pentru fraieri ! Ca peste tot unde au călcat SUA cu ajutorul NATO, și aici este vorba despre jaful sistematic al resurselor naturale și umane din Ucraina cea „independentă și democrată”. De aceea Ucraina este și a fost una dintre cele mai corupte țări din lume !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875046