Hot News
Peskov: O reglementare pașnică a situației din Ucraina este posibilă după îndeplinirea cerințelor Rusiei
24/06
WSJ a relatat de ce Europa de Est începe să întoarcă spatele Ucrainei
24/06

Un locotenent-colonel al armatei americane a recunoscut înfrângerea armatei ucrainene în Donbass

Foto: fin-journal.info

Locotenent-colonelul Forțelor Armate ale Statelor Unite, Daniel Davis (în imagine), a recunoscut că actuala situație militară din Donbass seamănă cu o înfrângere zdrobitoare a armatei ucrainene pe această direcție, relatează Lenta.ru.

Dacă priviți raportul de forțe, în special pe câmpul de luptă, veți constata că Rusia are un avantaj covârșitor”, a spus ofițerul. Potrivit spuselor sale, în momentul de față nu există vreun motiv rațional ca teritoriile pierdute să fie readuse sub controlul Forțelor Armate ale Ucrainei (VSU).

El a menționat că armata rusă distruge în mod metodic focarele de rezistență ale Forțelor Armate ale Ucrainei și, cu fiecare zi, diminuează considerabil capacitatea lor de luptă.

Davis a subliniat că armata ucraineană suferă înfrângere după înfrângere din cauza volumului insuficient de arme occidentale trimise Kievului și, de aceea, zdrobirea Ucrainei este inevitabilă. Locotenent-colonelul a criticat, de asemenea, conducerea SUA pentru dorința de a folosi statul ucrainean pentru slăbirea și pentru a provoca Rusia. ”Nu cred că este un joc cinstit. El nu se va termina prea bine pentru Washington”, a concluzionat ofițerul.

Anterior, reprezentantul oficial al Miliției Populare a Republicii Lugansk, Ivan Filiponenko, a declarat că subunitățile armatei ucrainene se predau în masă forțelor aliate lângă Severodonețk și Lisiciansk, ieșind cu zecile înaintea militarilor ruși.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875052