Hot News
Pe internet a fost demascat falsul lui Zelenski despre atacul de către militarii ruși asupra centrului comerical din Kremenciug
28/06
Armata Ucrainei a folosit sistemele HIMARS când a atacat o localitate din Republica Lugansk
29/06

Peskov: Autoritățile de la Kiev pot pune capăt acțiunilor militare, ordonând Forțelor Armate ale Ucrainei să depună armele

Purtătorul de cuvânt al președintelui rus, Dmitri Peskov/ Foto: TASS

Autoritățile de la Kiev pot înceta acțiunile militare ”până la sfârșitul acestei zile” dacă militarii ucraineni vor primi ordinul de a depune armele, iar condițiile Rusiei vor fi îndeplinite”, a declarat în fața jurnaliștilor secretarul de presă al președintelui rus, Dmitri Peskov, citat de televiziunea RT.

”Partea ucraineană poate înceta totul până la sfârșitul acestei zile: este nevoie de un ordin dat subunităților naționaliste de a depune armele, de un ordin dat militarilor ucraineni de a depune armele, trebuie îndeplinite condițiile Federației Ruse. Totul s-ar putea termina până la sfârșitul zilei”, a spus reprezentantul Kremlinului.

Restul este deja ”din gândirea șefului statului ucrainean”, a adăugat el.

După cum a anunțat, anterior, agenția Reuters, citând funcționari de la UE, președintele ucrainean, Volodimir Zelenski și-a exprimat dorința de a încheia acțiunile militare din Ucraina spre sfârșitul acestui an, până la venirea iernii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875062