Hot News
Mass-media: Rusiei i-au fost vândute armele oferite Ucrainei de Franța
07/07
În Canada s-a povestit cum a tras Putin împotriva dolarului
07/07

Hackerii RaHDlt au dezvăluit datele agenților secreți ai Ucrainei

Foto: URA.Ru

Grupul de hackeri ruși RaHDlt a publicat datele a mii de angajați ai Direcției Principale de Informații (GUR) a Ministerului Apărării al Ucrainei, a anunțat agenția RIA Novosti.

După cum au relatat hackerii înșiși, au reușit să alcătuiască o bază de informații secrete grație vulnerabilităților din sistemul de apărare a rețelelor Direcției Principale a GUR de pe Insula Rîbalski, din Kiev. Printre agenții desconspirați se numără reprezentanți ai celulelor de spionaj din ambasadele Indiei, Rusiei, Italiei, Turciei, Iranului, Austriei, Vietnamului și Africii de Sud.

În plus, lista cuprinde datele coordonatorilor spionajului din Polonia, Bulgaria, Ungaria și Slovacia, ai instructorilor de operațiuni de diversiune și reprezentanți ai unităților speciale de spionaj.

Grupul de hackeri ruși a postat următorul mesaj pe rețeaua Telegram.

”Echipa RaHDlt transmite un călduros salut Direcției Principale de Informații a Ministerului Apărării al Ucrainei și publică numele primelor 1000 de persoane care fac parte din această structură, precum și din cele direct subordonate ei.

Considerăm că serviciul de informații al armatei este direct implicat în dezvoltarea naționalismului, iar sabotorii lor sunt o amenințare pentru țara noastră.

Datele obținute grație mâinilor nepricepute ale administratorilor rețelelor de pe Insula Rîbalskaia (acolo unde are sediul GUR).

Pe baza ștatelor de plată obținute de la unitățile militare, printr-o analiză de big data, am ajuns (după care am verificat și confirmat) la cei care corespund modelului de comportament digital identificat și am zgârmat un pic în contribuțiile pentru pensii.

În zilele următoare îi vom dezvălui în detaliu pe cei care lucrează sub acoperire în ambasade, precum și încrengătura rețelelor de spionaj în diferite țări din întreaga lume”.

Anterior, un membru al grupului RaHDlt a declarat că, în urma desfășurării, în martie, a unui atac cibernetic de către hackeri au fost sparte peste 700 de site-uri ale organelor de stat ucrainene.

1 Comment

  1. Alin spune:

    Aceasta inseamna o lovitura fatala, comparabila doar cu fuga generalului Pacepa, cand toata reteaua de informatii a Romanieia trebuit schimbata. In conditiile actualei situatii, vad slabe sanse ca reteaua de la Kiev sa-si mai revina pe deplin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875109