Hot News
Pregătit să aplice experiența siriană: De ce Suvorikin a evacuat locuitorii din Herson
21/10
Der Spiegel: Este posibil ca Berlusconi să fi încălcat sancțiunile din cauza celor 20 de sticle de vodcă dăruite de Putin
21/10

În Duma de Stat au fost depuse proiectele de lege ce interzic propaganda LGBT

Foto: fastler.ru

Pachetul proiectelor de lege ce interzic propaganda LGBT a fost depus în Duma de Stat, a anunțat vice-speakerul Camerei Inferioare a Parlamentului rus, Piotr Tolstoi, într-o postare pe Telegram, informează agenția Lenta.ru.

Conform documentului, se interzice propaganda relațiilor netradiționale, a pedofiliei, precum și afișarea de informații și date referitoare la LGBT, ce încurajează schimbarea de sex printre adolescenți, pe internet, în mass-media, cărți, servicii audiovizuale, filme și reclame.

Se precizează că amenzile administrative pentru propaganda LGBT în rândul adulților ar putea ajunge și la patru milioane de ruble (66 700 de euro – n.r.). Amenzile pentru propaganda relațiilor sexuale netradiționale în rândul minorilor vor ajunge până la cinci milioane de ruble (83 300 de euro – n.r.).

La 13 octombrie, șeful Comitetului Dumei de Stat pentru politică informațională, Aleksandr Hinștein, a anunțat că guvernul a aprobat proiectul de lege privind răspunderea pentru propaganda LGBT. La rândul său, speakerul Camerei Inferioare a Parlamentului, Viaceslav Volodin, a explicat că deputații vor dezbate proiectul de lege ce interzice propaganda LGBT la 27 octombrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875076