Hot News
Aksionov a răspuns la solicitarea de a eradica limba rusă din Ucraina
22/10
Gavrilov, despre creșterea fluxului de mercenari străini în Ucraina
22/10

La OSCE se vorbește că NATO este gata să distrugă Ucraina în lupta împotriva Rusiei

Foto: RIA Novosti

Alianța Nord-Atlantică este gata să distrugă Ucraina în lupta împotriva Rusiei, a declarat adjunctul reprezentantului permanent al Rusiei la OSCE, Maksim Buiakevici, relatează agenția RIA Novosti.

Buiakevici a subliniat că reprezentanții unora dintre statele membre ale Alianței ”sunt gata, în principiu, să distrugă toată Ucraina”.

În opinia lui, tocmai această disponibilitate de a sacrifica o țară așa cum sacrifici un pion la șah explică atitudinea liderilor puterilor occidentale.

Ei furnizează arme Kievului și îl fac să se răzgândească în privința negocierilor, împingându-l cu bună știință să continue conflictul militar și să lanseze atacuri asupra teritoriului rusesc, a precizat adjunctul ambasadorului rus.

Buiakevici este de părere că insituirea legii marțiale în Donbass și în regiunile Herson și Zaporojie a oficializat starea de lucruri care s-a conturat deja în macroregiune.

Potrivit estimărilor sale, Occidentul folosește Ucraina ca un fel de instrument al geopoliticii în lupta împotriva Moscovei, ucrainenii fiind, în acest context, un material consumabil. El a adăugat că Rusia înțelege perfect toate aspectele a ceea ce se întâmplă și va reacționa la amenințări în mod adecvat și proporțional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875096