Hot News
La mulți ani!
24/12
Vladimir Saldo: Atacul asupra orașului Herson, o provocare a militarilor ucraineni cu scopul de a acuza armata rusă
25/12

Au fost dezvăluiți noii participanți la proiectele militaro-biologice desfășurate de SUA în Ucraina

Șeful Trupelor de apărare împotriva radiațiilor, de protecție chimică și biologică din cadrul Forțelor Armate ale Rusiei, general-locotenentul Igor Kirillov/ Foto: rossaprimavera.ru

Ministerul Apărării al Rusiei a dezvăluit care sunt noii participanți de rang înalt la programul militaro-biologic din Ucraina.

Numele lor au fost anunțate la un briefing de șeful Trupelor de apărare împotriva radiațiilor, de protecție chimică și biologică din cadrul Forțelor Armate ale Rusiei, general-locotenentul Igor Kirillov, relatează agenția RIA Novosti.

„Anterior, am prezentat materiale care confirmă participarea lui Hunter Biden și a Fundației sale Rosemont Seneca, precum și a altor structuri controlate de Partidul Democrat din SUA, la finanțarea principalilor subcontractori ai Pentagonului care operează în Ucraina. S-a demonstrat cât de profund a fost implicat fiul actualului președinte al Statelor Unite, Hunter Biden, în finanțarea companiei Metabiota, controlată de Ministerul Apărării al SUA”, a spus el.

În același timp, unii participanți la proiecte închise rămân în continuare în umbră, deși sunt figuranți cheie ai programului militaro-biologic ucrainean, a subliniat generalul.

„Printre ei se numără fostul director al DTRA, Kenneth Myers, vicepreședintele executiv al Fondului de risc, In-Q-Tel, controlat de CIA, Tara O’Toole, fostul șef al Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA, Thomas Frieden, fostul director al National Institutes of Health, Francis Collins, care a fost director executiv la Battelle Memorial Institute, Jeffrey Wadsworth, cercetătorul șef și președinte al Departamentului internațional de cercetare, dezvoltare și medicină al companiei Pfizer, și mulți alții”, a enumerat Kirillov.

El a explicat că toți aceștia beneficiază, într-un fel sau altul, de avantaje de pe urma proiectelor biologice ale Pentagonului și au legătură cu Partidul Democrat, ai cărui lideri „sunt mentorii ideologici ai cercetărilor din domeniul militaro-biologic și creatorii unor scheme secrete de spălare de bani în beneficiul unui cerc restrâns al elitei americane”.

Acești oameni ar merita să fie întrebați de ce banii contribuabililor sunt cheltuiți pentru cercetări militaro-biologice ilegale în Ucraina și în alte țări din lume, a rezumat Kirillov.

După cum arată diapozitivele prezentate la conferința de presă, este vorba despre cercetătorul șef și președinte al Departamentului de cercetare internațională al companiei Pfizer, Michael Dolsten. În plus, pe această listă se regăsește și specialistul în medicină militară Anthony McQueen (comandantul obiectivului Fort Detrick, unde se derulează lucrări de cercetare biologică în numele Pentagonului și unde se află comandamentul proiectelor și dezvoltărilor medicale ale armatei americane).

Potrivit documentelor, Kenneth Myers a dezvoltat și a pus în aplicare un plan de înființare a unei rețele de laboratoare biologice pe teritoriile țărilor din fosta Uniune Sovietică. În 2001, Tara O’Toole a pregătit scenariul pentru exercițiul „Dark Winter”, dedicat simulării unui atac terorist cu folosirea de arme biologice. Thomas Frieden a luat parte la studierea epidemiei de Ebola din 2014 din Africa de Vest. Francis Collins a suprimat opiniile oamenilor de știință cu privire la originea artificială a COVID-19.

Corporația Battelle Memorial Institute a oferit servicii de consultanță Pentagonului în privința înființării laboratoarelor biologice în fosta Uniune Sovietică. Divizia companiei din Fort Detrick a fost implicată în desfășurarea unor lucrări de cercetare biologică pentru Pentagon. Michael Dolsten răspunde de întreg ciclul de producție a medicamentelor, inclusiv a vaccinurilor împotriva virusului SARS-CoV-2. Comandamentul de Cercetări și Dezvoltări Medicale al Armatei SUA a efectuat experimente secrete și neetice pe animale, studiind efectele armelor asupra acestora în 2020.

Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) reprezintă ramura de sănătate publică a Departamentului de Sănătate al SUA. National Institutes of Health (NIH) este structura Departamentul de Sănătate al SUA, principalul centru al Guvernului american care raspunde de studiile din domeniul sănătății și al biomedicinei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875064