Hot News
Siluanov: Din principiu, Rusia nu va livra petrol la prețurile Occidentului
25/12
Francezii au salutat adevărul despre Rusia, spus pe neașteptate de Macron
26/12

Putin: Scopul Rusiei este să unească poporul rus

Foto: RIA Novosti

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat că scopul Rusiei este de a uni poporul rus.

Potrivit spuselor sale, evenimentele actuale se bazează pe politica oponenților geopolitici ai Moscovei, care vizează „dezmembrarea Rusiei istorice”.

„Dar scopul nostru este altul. Scopul nostru este unirea poporului rus”, a spus liderul rus într-un interviu acordat jurnalistului Pavel Zarubin, în cadrul eimisiunii ”Moscova. Kremlin. Putin”, relatează TASS.

Anterior, Putin a declarat că s-a reușit dezbinarea popoarelor Rusiei și ale Ucrainei.

”Nu suntem noi cei care refuzăm negocierile, ei le refuză”

În altă ordine de idei, în același înterviu, liderul rus a declarat că, spre deosebire de oponenții ei, Rusia nu refuză negocieri legate de situația din jurul Ucrainei și este pregătită să negocieze cu toți participanții.

Răspunzând la întrebarea unui jurnalist despre cine și ce ar trebui făcut pentru a se îndepărta de actuala traiectorie periculoasă spre o confruntare efectivă între potențialele Moscovei și ale NATO, șeful statului a spus: „Nu cred că este atât de periculoasă, eu cred că acționăm în direcția corectă, ne protejăm interesele naționale, protejăm interesele cetățenilor noștri, ale oamenilor noștri.” „Pur și simplu nu avem altă opțiune decât să ne protejăm cetățenii”, a subliniat Putin.

„Suntem pregătiți să negociem cu toți participanții la acest proces despre unele rezultate acceptabile, dar aceasta este treaba lor – nu suntem noi cei care refuzăm negocierile, ei le refuză”, a atenționat președintele.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875079