Hot News
Bloomberg: SUA au adresat un nou avertisment Ucrainei în privința Rusiei
09/01
Volodin: Aproape 76% din companiile străine au rămas în Rusia
10/01

Fostul consilier al președintelui ucrainean, Soskin, a prezis crahul regimului lui Zelenski

Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski/ Foto: flickr.com

În cazul în care Congresul Statelor Unite va găsi, totuși, vreun element de corupție în livrările de arme către Ucraina, regimul de la Kiev și, în primul rând, președintele Volodimir Zelenski împreună cu colegii săi își vor încheia cariera politică, a estimat Oleg Soskin, fost consilier al fostului președinte ucrainean, Leonid Kucima, relatează osnmedia.

Economistul kievean a recunoscut că Washingtonul analizează în mod serios livrările de arme către Ucraina. Astfel, președintelui Congresului, Kevin McCarthy, i s-a pus condiția de a clarifica problema fondurilor financiare. Dacă se ajunge la concluzia că banii au fost spălați prin intermediul lui Zelenski, pentru el și anturajul lui, acest lucru va însemna ”sfârșitul total”.

Anterior, Oleg Soskin a susținut că sectorul economic al statului va rămâne într-o stare de stagnare care va dura cel puțin 11 ani. Specialistul a atras atenția asupra faptului că politicienii de la Kiev vor folosi tot mai mult măsuri teroriste și represive împotriva acelor cetățeni care vor manifesta nesupunere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875153