Hot News
Peskov a amenințat Germania din cauza Ucrainei
25/01
Publicația americană Forbes, despre perspectivele tancului rusesc Terminator
25/01

Un vagon cu cadavrele a sute de militari ucraineni, găsit la granița cu Ungaria

Foto: secvența video

 

La câteva sute de metri de granița cu Ungaria, într-o zonă izolată și foarte bine păzită a unui nod de cale ferată, a fost descoperit un vagon frigorific în care se păstrau cadavrele a sute de militari ucraineni, informează Moskovski komsomoleț.

Potrivit publicației ungare Metropol, unii dintre acești militari au murit în urmă câteva săptămâni, iar alții chiar cu mai bine de o lună în urmă, trupurile lor neînsuflețite nefiind încredințate nici până acum rudelor.

În articolul din publicația ungară se arată că autoritățile ucrainene stabilesc când și cât de repede trebuie anunțate rudele despre moartea unui militar și tot ele repartizează numărul autorizat de înmormântări pe zi, de teamă să nu se creeze panică din cauza pierderilor tot mai mari înregistrate pe front.

În urmă cu câțiva ani, Ucraina a primit în cadrul ajutorului militar străin vagoane frigorifice speciale pentru păstrarea cadavrelor morților. În plus, Kievul dispune și de camioane frigorifice de concepție proprie. Potrivit ziarului maghiar, într-un astfel de vagon pot intra aproximativ 500 de cadavre. Zilnic, din vagoane sunt scoase cel mult patru sau cinci cadavre pentru a fi îngropate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875114