Hot News
Un astronaut NASA îndeamnă SUA să colaboreze mai activ cu Rusia și China în programul zborurilor pe Lună
19/04
Ministrul turc de Interne: „Întreaga lume detestă America”
20/04

Putin a dezvăluit de ce s-a dus personal în noile regiuni ale Rusiei

Foto: RIA Novosti

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat că s-a dus personal la Cartierele Generale din regiunea Herson și din Republica Populară Lugansk (LNR) pentru a nu-i rupe pe militari de la treburile lor, a anunțat agenția TASS.

„Scopul călătoriei a fost întâlnirea cu militarii, pe care nu am vrut să îi țin prea mult departe de treburile lor”, a explicat șefului statului la o consfătuire cu echipa guvernamentală.

Liderul de la Kremlin a precizat că situația actuală impune prezența comandanților militari la posturile care le-au fost încredințate, nu pot pleca la mare depărtare de locul de dislocare a unităților care se află sub comanda militarilor.

Președintele rus a mai precizat că „acolo sunt multe probleme”.

Cu o zi înainte, Putin a vizitat pentru prima dată regiunea Herson și LNR. În Herson el a venit cu elicopterul pentru a asculta raportul comandanților militari ai Cartierului General al grupării de trupe ”Dnepr”. După care șeful statului a mers în LNR pentru a afla cum merg treburile grupării de trupe ”Vostok”. Potrivit Kremlinului, aceste vizite și întâlniri la Cartierele Generale nu au fost pregătite în prealabil.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Un președinte foarte activ și implicat, care conduce Rusia într-o perioadă dificilă. Dumnezeu să-i dea putere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875068