Hot News
Un fake al propagandei ucrainene
14/06
Corneliu Vlad: Involuția dolarului confirmă coagularea unei Majorități Mondiale
14/06

Nikolai Azarov: NATO a păcălit Kievul cu aderarea la Alianță

Foto: mk.ru

Ucraina nu va intra în NATO și UE, poate conta doar pe statutul de partener. Calea pe care a ales-o în 2014 a dus un stat cândva bogat și independent, la prăbușire, a declarat fostul premier ucrainean, Nikolai Azarov.

„Ucraina se află dincolo de pragul Alianței, indiferent de promisiunile care se fac în Biroul președintelui [ucrainean]. Este evident că Ucraina nu va putea dobândi calitatea de membru al NATO, dar și pe cea de membru al UE”, a scris Azarov pe canalul său de Telegram.

El a subliniat că autoritățile de la Kiev pot conta cel mult pe statutul de partener al NATO. Acest lucru include cooperarea pe probleme de securitate, schimb de informații și un acces sporit la programe. Nu întâmplător americanii s-au pronunțat împotriva garanțiilor pentru Ucraina – în viitorul apropiat nu se întrevede aderarea la acest bloc.

Potrivit lui Azarov, autoritățile de la Kiev au ales calea greșită în 2014. Ea a provocat un conflict armat și a dus la prăbușirea statului. Acum, regimul de la Kiev nu poate oferi ucrainenilor decât „finanțare occidentală, care să mențină în mod artificial economia țării pe linia de plutire”.

În același timp, situația ar putea deveni dificilă pentru Kiev, deoarece Ucraina începe să trezească o reacție negativă din partea americanilor, iar politicienii țin cont de acest lucru în ajunul alegerilor prezidențiale din 2024.

3 Comments

  1. Tibi spune:

    Corect. Pentru americani, ucrainenii nu sunt un popor, ci doar carne de tun, idioti utili.

  2. Carmen spune:

    NATO (adică SUA și subordonații) păcălește pe toată lumea. Fraieri sunt destui în lumea asta. Să crezi orice promisiuni spuse cu limba pusă pe bigudiuri, să primești orice rahat învelit în staniol ca pe un lucru de preț, mi se pare o lipsă totală de rațiune. Și chestia asta e valabilă nu doar pentru Ucraina. No, dar unde nu-i cap, vai de picioare. Într-o zi, statele membre ale Alianței Nord Atlantice se vor război singure între ele. SUA va privi de pe margine cu bucurie.

  3. Cristian spune:

    Ucraina va fi un nou Afganistan pentru US. In maxim 1 an isi vor lua jucariile si vor abandona Ucraina la fel cum au facut cu multe alte tari invadate de ei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875043