Hot News
Narîșkin, despre planul Kievului de la lansa o „operațiune de pedeapsă” în Donbass, în 2022
24/06
Putin: Prigojin a înjunghiat Rusia pe la spate
24/06

Sondaj: Nivelul de încredere acordată de ruși președintelui Putin, aproape de 79%

Președintele Rusiei, Vladimir Putin/ Foto: news.myseldon.com

Nivelul de încredere a rușilor în președintele Vladimir Putin nu a suferit modificări în ultima săptămânâ, situându-se în jurul valorii de 78,9%, arată un sondaj de opinie realizat în perioada 12-18 iunie de Centrul Național pentru Studierea Opiniei Publice (VȚIOM), ale cărui rezultate au fost publicate vineri, relatează agenția TASS.

Sondajul a fost realizat pe un eșantion de 1.600 de ruși adulți.

„La întrebarea referitoare la încrederea acordată președintelui Putin, pozitiv au răspuns 78,9% dintre participanții la sondaj (fără schimbări), în timp ce nivelul de aprobare a activității șefului statului a crescut cu 1,4 puncte procentuale, până la 76,1%”, se arată în studiu.

Activitatea guvernului rus este aprobată de 50,7% dintre respondenți (plus 2 puncte procentuale), iar cea a premierului Mihail Mișuștin – de 53,3% dintre respondenți (plus 1,2 puncte procentuale). Mișuștin se bucură de încrederea a 61,8% dintre respondenți (plus 0,2 p. p.).

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Procentul de încredere al rușilor în președintele Vladimir Putin este unul bun, deși ar putea fi și mai bun având în vedere câte probleme importante a rezolvat pentru Rusia. Nu neg faptul că, probabil, a făcut și greșeli. Dar este om și el, iar capacitatea de muncă, implicarea în toate activitățile țării cred că trebuie recunoscute și respectate. Repet, multe țări ar dori să aibă un așa președinte. Am să enumăr câteva realizări ale lui Vladimir Putin:
    – Îndepărtarea oligarhilor ruși corupți și a tuturor agenților străini (americani, în special) ,,abonați” la resursele naturale ale țării pe care le exploatau pe vremea lui Elțin;
    – Stabilizarea situației din Cecenia;
    – Plata datoriei externe și concentrarea sub tutela statului a tuturor resurselor naturale;
    – Apărarea trupelor de menținere a păcii în timpul agresiunii georgiene (deși atunci era prim-ministru);
    – A condus în mod democratic, printr-un referendum, reunificarea Crimeii cu Rusia;
    – A înființat Uniunea Economică Euroasiatică;
    – Refacerea relațiilor cu China;
    – Distrugerea forțelor Daesh în Siria și protejarea ortodocșilor și a mănăstirilor ortodoxe (chiar și în prezent sunt staționate forțe Spetsnaz pentru a le apăra);
    – Dezvoltarea armamentului hipersonic, care garantează securitatea și independența națiunii ruse în fața oricăror invadatori
    – Legiferarea clară în Constituția Rusiei a căsătoriei dintre un bărbat și o femeie;
    – Scoaterea tuturor formațiunilor LGBTQ++ în afara legii;
    – Numeroase proiecte naționale pentru a ajuta la dezvoltarea societății ruse.
    Și mai mult decât toate acestea, președintele Putin este naționalist, își iubește țara și se străduiește ca Rusia să rămână suverană și unită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875064