Hot News
Papa Francisc i-a propus Patriarhului Kirill să se întâlnească
25/07
Putin a semnat legea ce interzice schimbarea de sex
25/07

Trump l-a criticat pe Biden, care a recunoscut deficitul de muniție din SUA

Foto: absatz.media

Fostul președinte american Donald Trump l-a criticat pe actualul lider al Statelor Unite, Joe Biden, care a recunoscut că, ”în cea mai periculoasă perioadă din istoria țării”, Pengatonul se confruntă cu un deficit de muniție, scrie agenția TASS.

„Avem [la putere] un om care nu înțelege ce face. Un om care a ieșit în ajun și a declarat lumii întregi că noi nu mai avem muniție”, a spus Trump într-un interviu acordat postului de televiziune Fox News Channel. „Am dat tot. Dacă ați dat tot, este groaznic. Dar și mai groaznic este să spui acest lucru lumii întregi. El a spus Chinei și altor țări ostile nouă că noi nu avem muniție”, a subliniat fostul lider american. ”Cât de prost trebuie să fii ca să spui așa ceva?”.

Trump consideră că perioada actuală a devenit „cea mai periculoasă din istoria Statelor Unite”, în special din cauza proliferării armelor nucleare.

Pe 7 iulie, Biden a declarat într-un interviu pentru CNN că SUA au decis să trimită în Ucraina muniție cu fragmentație, pentru că nu mai au obuze convenționale. Coordonatorul pentru comunicare strategică din cadrul Consiliului de Securitate Națională al Casei Albe, John Kirby, a afirmat, de asemenea, că Washingtonul livrează Kievului muniție cu fragmentație, pentru a suplini deficitul de obuze de artilerie convenționale, pe care Forțele Armate ale Ucrainei le termină rapid. El a confirmat că SUA au luat o astfel de decizie din lipsă de muniție necesară Ucrainei.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Și Trump crede tot ce zice Biden? Probabil că a terminat muniția care-i prisosea, muniția care era depășită dar pentru Zelenski era bună. Și-a făcut loc în depozite. Că doar n-a trimis în Ucraina muniție și armament de ultimă generație. Cine mai crede în SUA, care s-a dovedit mereu mincinoasă?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875090