Hot News
Un regizor din SUA a refuzat să jurizeze un concurs polonez din cauza interzicerii muzicii rusești
31/07
”Am fost rugați”. Așa a explicat Putin retragerea trupelor de lângă Kiev
31/07

Oliver Stone, despre denaturarea imaginii lui Putin în Occident

Președintele rus, Vladimir Putin și regizorul american Oliver Stone/ Foto: novosti-n.org

Regizorul american Oliver Stone a definit drept o „tragedie dureroasă” faptul că mașina de propagandă occidentală denaturează imaginea președintelui rus Vladimir Putin, relatează Vzgliad.

Într-un episod al podcastului Stay Free al prezentatorului britanic Russell Brand, Stone a arătat că, în timpul filmărilor din 2017 la documentarul despre Vladimir Putin, i-a adresat liderului rus întrebări directe și sincere, fără a sesiza în cuvintele președintelui Rusiei nici un fel de ”spirit belicos”.

Regizorul a subliniat în mod special faptul că Putin i-a catalogat pe politicienii din SUA drept ”partenerii americani” și era pregătit pentru o colaborare constructivă.

Potrivit lui Stone, în urmă cu doar câțiva ani, Rusia și China erau potențiali aliați și prieteni ai SUA, dar Washingtonul a ratat această oportunitate, iar acum aceste două țări au devenit „prinicipalii doi dușmani” ai Statelor Unite.

Anterior, Stone a declarat că Putin este un mare lider pentru țara sa, un lider iubit de popor.

Putin a subliniat că foștii parteneri ai Rusiei „distrug în mod maniacal baza pentru dialog”.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Oliver Stone și-a anunțat sprijinul pentru Vladimir Putin, iar într-un interviu acordat cotidianului britanic ,,The Guardian” i-a adus laude. Nu aceleași aprecieri le are față de Joe Biden, față de care își exprimă disprețul, dezamăgirea și antipatia, spunând despre el că ,,este un războinic rece, în cel mai rău sens al cuvântului.” Denaturarea imaginii președintelui Vladimir Putin în Occident, SUA și chiar la noi este pusă la cale de mass-media mincinoasă și cumpărată pe bani mulți. Această mass-media și-a pierdut de mult menirea pentru care s-a pregătit din punct de vedere profesional. Nu este decât o slugă ce deservește niște interese meschine. Dezinformarea și manipularea oamenilor este rolul lor principal. Indiferent că este vorba de Vladimir Putin sau oricare alt subiect, minciuna, inducerea panicii și a fricii au înlocuit de mult știrile adevărate. Toate aberațiile care se spun și se scriu despre Putin nu pot fi crezute de un om rațional. Vladimir Putin este, la ora actuală, cel mai mare lider al lumii și este iubit nu doar de ruși. Dumnezeu să-i dea sănătate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875101