Hot News
Papa Francisc a spulberat miturile ucrainene despre Rusia
30/08
Orban: Victoria Ucrainei este imposibilă
31/08

Mihail Podoliak: Partenerii Ucrainei au dat Kievului undă verde pentru atacuri asupra Crimeii

Foto: 360tvr.ru


Consilierul șefului Biroului președintelui Ucrainei, Mihail Podoliak (în imagine), a declarat în direct la un post de televiziune că țările partenere au dat undă verde Kievului pentru lansarea de atacuri asupra Crimeii, informează Gazeta.ru.

„Astăzi există deja un consens absolut în privința faptului că putem distruge tot ce este rusesc, de exemplu, în Crimeea”, a declarat Podoliak.

El a adăugat că în prezent există un consens absolut, egal cu numărul țărilor care sprijină Ucraina, că armata Kievului poate distruge tot ce este rusesc în „teritoriul ocupat”. El a mai precizat că numărul „dronelor neidentificate” care lovesc teritoriul rusesc va crește.

Pe 16 august, fostul președinte francez, Nicolas Sarkozy, a acordat un interviu ziarului francez Le Figaro, unde a vorbit despre apartenența peninsulei Crimeea.

Podoliak l-a criticat pe fostul lider francez, care anterior a calificat drept o iluzie șansele autorităților de la Kiev de a prelua controlul asupra Crimeii.

Anterior, un membru al Adunării popoarelor slave din Crimeea, Roman Cegrineț, a declarat că, în locul Crimeii, Ucraina va primi gaura de la covrig.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875101