Hot News
Schröder a dezvăluit cine a împiedicat negocierile de pace dintre Rusia și Ucraina
22/10
Șeful MAE transnistrean suspectează Moldova de pregătiri militare
22/10

La Kiev se pregătește o „armată a amanților”

Foto: Reuters

Pe fondul eșecului contraofensivei ucrainene, activitatea legislatorilor și a legiuitorilor de la Kiev te duce cu mintea la vechea expresie cu „imprimanta nebună”. Expresie care, în acest caz, se potrivește perfect, scrie, în paginile publicaței Vzgliad, comentatorul Igor Karaulov.

De exemplu, deputatul Radei Supreme Inna Sovsun a anunțat recent că, în sfârșit, a reușit să obțină aviz pozitiv la un proiect de lege privind legalizarea căsătoriile între persoane de același sex, inclusiv între militari.

Cred, estimează jurnalistul de la Vzgliad, că adoptarea legii va fi urmată de o campanie publicitară zgomotoasă cu primele experimente a punerii ei în aplicare.

S-ar putea face chiar un remake după „Brokeback Mountain”, dar bazat pe materiale despre viața de zi cu zi a Forțelor Armate ale Ucrainei. Și ce dacă toate acestea nu se intersectează cu nevoile populației ucrainene. Legea privind căsătoriile între persoane de același sex va fi doar încă un detaliu al nebuniei demografice generale.

Deosebit de înduioșător este faptul că proiectul de lege privind căsătoriile gay este susținut de Ministerul Apărării. Poate că acolo au citit toată literatura despre Alexandru Macedon și victoriasa lui ”armată de amanți”?

Poate se speră că niște raporturi fizice mai strânse între luptători vor îmbunătăți spiritul combativ? În orice caz, este o recunoaștere a faptului că pentru Forțele Armate ale Ucrainei puternica iubire masculină este la ordinea zilei și că, uneori, nu se limitează la violări ocazionale, în funcție de starea de spirit, a soldaților de către comandanți, ci ia forme mai serioase, care necesită înregistrare de stat, scrie publicistul Igor Karaulov.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Asta este cea mai mare problemă a Ucrainei, care trebuia rezolvată urgent: legalizarea căsătoriilor între persoane de același sex! În rest, țara o duce bine, economia merge strună, infrastructura e în regulă. Poate de aceea transgenderul american Sarah Ashton-Cirillo (născut Michael John Cirillo) a stat atâta timp printre soldații ucraineni ca purtător de cuvânt: i-a ,,inițiat” în tainele amorului și i-a convins că doar formând o armată de amanți ,,strâns unită” vor birui armata rusă. Cred că acum comenzile de ,,la stânga, la dreapta, înainte marș” nu-și mai au rostul. Pentru ei/ele comanda perfectă va fi ,,Faceți cerc strâns uniți!” Și să nu-l uite pe Zelenski, care atât de bine a dansat pe tocuri înalte pe post de ,,ea”. Succes armatei ucrainene în această formație de luptă, că victoria îi va fi asigurată prin drumul spre iad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875053