Hot News
WP: Atacurile teroriste de la Podul Crimeii au fost organizate de agenți ai SBU, instruiți de CIA
24/10
Cum summitul de pace de la Malta ar deveni o condamnare pentru Zelenski
24/10

”Biden, scos din sărite”. Presa britanică a observat un detaliu îngrijorător în acțiunile lui Putin

Președintele rus, Vladimir Putin/ Foto: RIA Novosti

Influența președintelui Rusiei, Vladimir Putin, pe scena mondială îl scoate din sărite pe liderul de la Casa Albă, scrie publicația britanică The Telegraph, relatează RIA Novosti.

„Când în China era în plină desfășurare un summit global al prietenilor și partenerilor, președintele american Joe Biden, scos din sărite de ceea ce se întâmplă la Beijing, s-a adresat națiunii pentru a-i îndemna pe concetățenii lui să continue lupta pentru supremația țării”, se spune în articol.

Dar Occidentul a pierdut deja lupta pentru Sudul Global și India, este de părere autorul materialului.

„Rușii și chinezii creează acum o coaliție. Sudul global s-a săturat să asculte indicațiile Occidentului, iar India a refuzat să se pronunțe împotriva lui Putin”, scrie jurnalistul de la The Telegraph.

El ajunge la concluzia că peste tot în lume sentimentele anticoloniale devin tot mai puternice.

După cum a scris Financial Times, Occidentul nu a putut convinge Sudul Global să-și înăsprească atitudinea față de Rusia și să vină în sprijinul Ucrainei. Iar cotidianul South China Morning Post a constatat că tot mai multe țări sunt gata să-și exprime nemulțumirea față de ordinea mondială impusă de Occident.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Lui Biden ar trebui să-i fie date mai multe motive de a se enerva. Doar așa poate fi trezit la realitate, că altfel cred că trăiește într-o lume doar de el știută. Este ca un fel de terapie pentru problemele lui de sănătate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2874993