Hot News
Participanta Rusiei va purta la concursul Miss Univers ținuta ”Prințesa Lebădă”
01/11
Putin: În nouă luni, PIB-ului Rusiei a crescut cu 2,8%
02/11

CIA, implicate în programele biologico-militare americane, inclusiv prin organizația non-profit Rand

Șeful Trupelor de protecție chimică, biologică și împotriva radiațiilor ale Forțelor Armate ale Rusiei, general-locotenentul Igor Kirillov/ Foto: Ministerul Rus al Apărării

Canalul Ministerului rus al Apărării de pe rețeaua Telegram prezintă declarația sefului Trupelor de protecție împotriva radiațiilor, atacurilor chimice și biologice ale Forțelor Armate ale Rusiei, general-locotenentul Igor Kirillov:

„Aș dori să punctez atenția dumneavoastră asupra implicării Agenției Centrale de Informații a SUA în punerea în aplicare a programelor biologico-militare ale SUA. Lucrărie s-au derulat prin contractori, conform unei scheme deja tradiționale – Universitatea Johns Hopkins și organizația non-profit Rand, implicate anterior în implementarea proiectelor cu destinație dublă.

Vă amintesc că pe 18 octombrie 2019, cu două luni înainte de publicarea primelor informații oficiale privind apariția noii infecții cu coronavirus, Universitatea Johns Hopkins a organizat, la New York, exercițiul ”Event-201”. În cadrul acestui eveniment, au fost exersate acțiuni în condițiile unei epidemii provocate de un coronavirus necunoscut anterior și care, conform legendei, a fost transferat de la lilieci la oameni printr-o gazdă intermediară.

Am subliniat în repetate rânduri că evoluția pandemiei de COVID-19 exact după acest scenariu, precum și gradul ridicat de pregătire a companiilor farmaceutice din SUA de a lansa medicamente ”anti-COVID” ridică semne de întrebare legate de caracterul intenționat al incidentului și de implicarea SUA.

Participarea organizației non-profit Rand, specializată în probleme politice, la proiectele biologice CIA ridică, la rândul ei, o serie de întrebări.

Folosind capacitățile oferite de inteligența artificială, această orgnizație a planificat atacuri biologice de anvergură.

Astfel, în raportul Rand, care este în posesia noastră, se precizează că utilizarea unor astfel de abordări „…ar putea ajuta la planificarea și punerea în practică a unui atac biologic”. În același timp, se subliniază că sistemul de inteligență are capacitatea de a alege cele mai potrivite tipuri de păstrare a rețetelor biologice, de a selecta metodele de mascare, livrare și utilizare a materialelor patogene. Este absolut clar că asemenea cercetări nu corespund cu obligațiunile asumate de Washington în privința neproliferării armelor biologice, a conchis generalul Kirillov.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    SUA – un stat malefic în care activează organizații malefice. În 18 octombrie 2019 Forumul Economic Mondial, Fundația Bill & Melinda Gates și Centrul Johns Hopkins pentru Securitatea Sănătății au găzduit ,,Evenimentul 201″, un exercițiu pandemic la nivel înalt. Desfășurat la New York, la el au participat oficiali de elită, lideri din mass media, oameni de afaceri și oameni de știință care s-au adunat pentru a planifica diferite strategii de conducere a societății printr-o pandemie mortală. Printre altele s-a preconizat ca în primele 18 luni pandemia să ucidă 65 de milioane de oameni și s-a recomandat închiderea internetului și controlul asupra platformelor de socializare pentru a nu se răspândi ,,dezinformarea”. După câteva săptămâni a fost confirmat primul caz de COVID-19. Totul a fost planificat, cu implicarea CIA și a altor organizații știute și neștiute. Organizația Project RAND a fost înființată imediat după Al Doilea Război Mondial în cadrul Companiei Douglas Aircraft. În 14 mai 1948 organizația a ieșit din structurile Douglas Aircraft și s-a transformat într-o instituție independentă nonprofit, al cărei scop a fost ,,stabilirea legăturii dintre planificarea militară și deciziile de cercetare și dezvoltare”. Aici își desfășoară activitatea cercetători cu specializări în matematică, fizică, chimie, aerodinamică, economie și psihologie. Experții de la RAND au recomandat, în 1998, extinderea NATO către Est. Ideile prezentate de RAND au fost preluate de Departamentul de Stat și au devenit fundația deciziei de extindere a NATO. Printre proiectele majore al RAND Corporation se regăsesc studiile cu privire la Uniunea Sovietică, inițiate printr-un raport din 1950. Am insistat puțin asupra organizației RAND, pentru a arăta că ea este implicată într-un plan pentru ,,slăbirea” Rusiei, elaborat încă din 2019. Planul, având titlul ,,Overextending and Unbalancing Russia” este disponibil la adresa https://www.rand.org/pubs/research_briefs/RB10014.html și reprezintă un rezumat al studiului mult mai larg ,,Extending Russia, Competing from Advantageous Ground”. Cei de la RAND au prezentat opțiunile economice, geopolitice, ideologice și informaționale, precum și pe cele militare pentru suprasolicitarea și destabilizarea Rusiei. Acest raport arată că cele mai importante puncte forte ale Rusiei sunt armata și capacitatea de a conduce un război informațional. Așadar, RAND este capabilă nu doar să planifice și să pună în practică un atac biologic, ci și să urzească planuri de destabilizare a Rusiei. RAND, CIA, tot felul de fundații și organizații din statul satanist America planifică viața și moartea oamenilor, planifică atragerea statelor în conflicte și distrugerea altora care se află în vizorul lor. Sunt oameni cu minți bolnave!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875098