Hot News
Rosstat: PIB-ul Rusiei, creștere trimestrială record începând din 2021
16/11
Pagubele provocate de atacurile armatei Ucrainei în Rusia Centrală au depășit șapte miliarde de ruble
17/11

Elon Musk l-a numit pe Zelenski măcelar și l-a lăudat pe șeful armatei ucrainene, Zalujnîi

Elon Musk/ Foto: ntv.ru

Omul de afaceri american, Elon Musk, l-a catalogat pe președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, drept un „măcelar” care trăiește „în propria sa realitate”, relatează Rossiiskaia gazeta.

„Zelensk trăiește de mult timp în realitatea lui de măcelar, iar această realitate nu corespunde realității”, a spus Musk la o conferință audio pe rețeaua de socializare X.

În același timp, antreprenorul l-a lăudat în mod deosebit pe comandantul șef al Forțelor Armate ale Ucrainei, Valeri Zalujnîi, precizând că acesta „prețuiește viețile oamenilor săi” și „analizează cu mintea limpede ceea ce se întâmplă cu adevărat”.

Elon Musk l-a criticat în repetate rânduri dur pe Zelenski. Astfel, anterior, miliardarul american a condamnat dorința liderului ucrainean de a câștiga cu orice preț conflictul cu Federația Rusă.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Zelenski nu va câștiga niciodată în conflictul cu Rusia. Ceea ce va câștiga el este o placă de bronz pe Aleea Celebrităților din Hollywood, pentru rolul pe care l-a jucat în acest conflict sub bagheta regizorală a lui Biden. Sau un glonte în cap.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875086