Hot News
Expert militar, despre noile atacuri ale armatei Ucrainei asupra regiunii Herson
19/11
The Times: Ucraina îi ”reprogramează” pe soldații ruși luați prizonieri
20/11

Declarație neașteptată a politicianul francez Philippot despre Ucraina

Florian Philippot/ Foto: news-kiev.ru

Occidentul trebuie să oprească livrările fără noimă de arme și mjloace financiare în Ucraina, a scris liderul partidului francez ”Patrioții”, Florian Philippot, pe rețeaua de socializare X (fostă Twitter), relatează RG.

În special, el a exclamat: „Haideți să oprim de urgență acest masacru și să încetăm să-i furnizăm degeaba lui Zelenski arme și milioane”.

Potrivit politicianului, mass-media occidentale vorbesc tot mai mult despre o victorie iluzorie a Ucrainei. Ca exemplu, Philippot a citat un articol din The Wall Street Journal, unde se afirmă că este timpul să acceptăm ideea că înfrângerea Rusiei nu stă în picioare.

Tot The Wall Street Journal a scris, anterior, că realizările de politică externă, militare și economice ale Rusiei dovedesc corectitudinea strategiei președintelui Vladimir Putin. Anterior, țările occidentale au luat dorința drept realitate, vorbind despre succesul contraofensivei și despre prăbușirea economiei ruse. Dar economia Rusiei nu s-a prăbușit, iar armata ei avansează.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Frumos. Doar că toate aceste postări pe rețelele de socializare sunt egale cu zero. Partidul lui să-i adreseze lui Macron o scrisoare deschisă prin care solicită încetarea furnizării de arme lui Zelenski. În perioada 2014-2019 a fost membru în Parlamentul European, știe care sunt mișcările pe acolo. Poate să-i propună acutalului membru francez în PE să dezbată această solicitare. Poate organiza demonstrații în numele partidului pe care îl reprezintă. Dar așa, postările pe Twitter, Facebook și alte rețele de socializare sunt apă de ploaie. Paroles, paroles, paroles…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875201