Hot News
Zelenski a respins ideea negocierilor cu Rusia, în ciuda situației grele a armatei sale
21/11
Industria rusă crește precum ciupercile după ploaie și nu frânează. Se lucrează la un boom industrial!
22/11

Putin a acuzat organizațiile internaționale de părtinire din cauza conflictului din Ucraina

Președintele rus, Vladimir Putin/ Foto: RIA Novosti

Președintele Rusiei, Vladimir Putin a subliniat poziția partizană adoptată de Consiliul ONU pentru Drepturile Omului pe fondul conflictului din Donbass și, apoi, din Ucraina, informează agenția TASS.

„Din păcate, de-a lungul întregii istorii a conflictului din Donbass și Novorossia, instituțiile internaționale chemate să garanteze și să promoveze drepturile omului – UNHRC, Consiliul Europei și altele – și-au demonstrat părtinirea și incapacitatea de a rezolva problemele cu care se confruntă”, a spus Putin adresându-se participanților la conferința internațională dedicată împlinirii a 75 de ani de la adoptarea Declarației Universale a Drepturilor Omului.

Președintele rus consideră că, prin instituțiile internaționale de apărare a drepturilor omului și prin doctrina corespunzătoare, Occidentul tinde să distrugă suveranitatea altor țări și să-și asigure dominația.

Mesajul de salut al președintelui Putin adresat participanților la conferință a fost citit de șeful Consiliului Prezidențial pentru Dezvoltarea Societății Civile și Drepturile Omului (HRC), Valeri Fadeev.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Toate aceste organizații și instituții care spun că promovează și garantează drepturile omului, care spun că apără democrația sunt mincinoase. Se ascund în spatele sloganurilor pe care le afișează cu nesimțire, dar scopurile lor sunt altele. N-au nici o legătură cu drepturile omului, cu pacea, cu democrația. Au legătură cu interesele unor elite care conduc lumea din umbră. Iar când e vorba de Rusia, atunci scopurile lor murdare se întețesc și ies la iveală. Cum să-ți pui nădejdea în asemenea organizații? Minciuna a ajuns la gradul de virtute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875085