Hot News
Putin a povestit cum a adus din New York icoana Sfintei Elizaveta Feodorovna
09/01
Putin i-a acordat cetățenia rusă boxerului american Kevin Johnson
10/01

Karin Kneissl: Tactica folosită de Occident în atacul de la Belgorod

Belgorod, în urma atacului militarilor ucraineni din 30 decembrie/ Foto: TASS

Țările occidentale nu au condamnat atacurile Forțelor Armate ale Ucrainei asupra orașului Belgorod, deoarece chiar ele au propus Kievului o astfel de tactică, a declarat fostul ministru de Externe al Austriei, Karin Kneissl, într-un interviu acordat jurnalistului Flavio von Witzleben, relatează Izvestia.

Fostul șef al diplomației austriece, Karin Kneissl/ Foto: AP

Kneissl a explicat că scopul urmărit încă de la începutul conflictului de președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, de secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, și de „alte personalități de la Washington”, a fost acela de a provoca panică și haos în Rusia. Potrivit fostului ministru, Occidentul vrea să îngreuneze viața cetățenilor ruși, folosindu-se de Ucraina.

„Trebuie uciși cât mai mulți ruși, rușii trebuie uciși în orice colț al lumii”, această lozincă s-a făcut auzită iar și iar de la Washington, Bruxelles și, mai ales, de la Kiev. În acest context se înscrie atacul lansat asupra patinoarului din Belgorod în ajunul Anului Nou”, a subliniat fostul ministru în interviul postat pe YouTube și publicat la 7 ianuarie.

Izvestia amintește că, în seara zilei de 8 ianuarie, guvernatorul Viaceslav Gladkov a declarat că, în urma atacului de la Belgorod, au fost rănite trei persoane: o femeie și doi bărbați. Potrivit ultimelor informații, ei au fost operați și se află la terapie intensivă. Tot atunci, ministerul rus al Apărării a anunțat că miljoacele de apărare aeriană au zădărnicit o încercare de a ataca zona folosind sistemul de rachete cu lansare multiplă RM-70 Vampire. 10 proiectile reactive ale inamicului au fost distruse.

Pe 30 decembrie, militarii ucraineni au lansat mai multe rachete ”Olha” asupra centrului orașului Belgorod. S-a anunțat că au fost trase obuze echipate cu muniție cu fragmentare, interzise. Ca urmare, au murit 25 de oameni, dintre care cinci copii. Alte 109 persoane au fost rănite.

Președintele Vladimir Putin a catalogat drept atac terorist atacurile asupra orașului Belgorod. El a subliniat că armata ucraineană a tras în mod deliberat în civili cu arme care acoperă o zonă extinsă.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Ajungi să nu te mai miri de josnicia unor oameni și de planurile lor mizerabile. Este vremea în care criminalii și idioții sunt aplaudați și respectați, iar acțiunile lor sunt lăudate. Adunătura de lideri occidentali și din toate organizațiile europene, plus iresponsabilul de peste ocean sunt conduși de câteva elite malefice. Execută fidel ordinele, fără pic de discernământ, parcă au creierul atrofiat. Churchill zicea la vremea lui că ,,niciodată nu s-a întâmplat ca atât de mulți oameni să fie atât de manipulați de atât de puțini oameni.” Iată că istoria se repetă și cred că Churchill ar fi șocat să vadă că mult mai mulți oameni sunt manipulați de către și mai puțini oameni, iar această manipulare aproape că a atins perfecțiunea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875098