Hot News
Expert chinez, despre consecințele pe termen lung ale doborârii avionului Il-76
26/01
Putin: Rusia dorește să oprească războiul din Donbass, început de Kiev în 2014
27/01

Putin a prezentat detalii despre prăbușirea avionului Il-76

Foto: dzen.ru/ ntv.ru

Publicația Vzgliad a selectat cele mai importante declarații făcute, pe acest subiect, de președintele rus, Vladimir Putin.

  • Kievul știa că avionul rusesc Il-76 transporta prizonieri de război ucraineni la locul unde urma să se desfășoare schimbul;
  • Președintele a calificat atacul asupra aeronavei Il-76 o crimă a regimului de la Kiev;
  • Ucraina a doborât avionul Il-76 deasupra Regiunii Belgorod;
  • Rachetele care au doborât Il-76 cu prizonieri de război ucraineni au fost lansate de pe teritoriul Ucrainei. Atacul a fost efectuat cu sisteme ale dispozitivului de apărare aeriană al Ucrainei, a subliniat Putin;
  • Atacul asupra avionului Il-76 a fost realizat fie de sisteme americane, fie franceze, cu exactitate se va stabili în zilele următoare. Rezultatele expertizelor privind dezastrul vor fi disponibile în câteva zile;
  • Putin a exprimat sincere condoleanțe membrilor familiilor membrilor echipajului Il-76 decedați și a cerut Comitetului de investigații să facă publice pe cât posibil detaliile dezastrului aviatic, pentru ca poporul ucrainean să știe.

Putin a făcut aluzie la implicarea Franței și a SUA în atacul asupra avionului Il-76

Mijloacele de distrugere găsite la locul unde s-a prăbușit avionul Il-76, în Regiunea Belgorod, indică o implicare a Franței sau a Statelor Unite în incident, a declarat Vladimir Putin la întâlnirea cu studenți, participanți la operațiunea militară specială, relatează URA.ru.

„Se spune că mijloacele de distrugere recuperate de la locul prăbușirii avionului Il-76 ar fi un sistem de apărare aeriană al Franței sau al Statelor Unite. Va fi clar în câteva zile”, a spus Vladimir Putin în cadrul discuției cu studenții, desfășurată la Sankt-Petersburg.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    SUA, Franța, Germania sau oricare altă țară occidentală este la fel de vinovată. Toate înarmează Ucraina. Rachetele utilizate acum au fost americane sau franceze. Data viitoare pot fi germane sau engleze. Ce importanță mai are dacă oricum nu va fi pedepsit nimeni? Mereu vor fi oameni care sunt gata să sacrifice viețile altora. Sunt foarte zgomotoși și vorbesc tot timpul, în special de pace și democrație. Îi găsești peste tot, în SUA și țările occidentale. Asta e specialitatea lor. Vorbele lor sună minunat, programează moartea altora în numele unui ideal sau al unui interes. Ucid pentru că știu că nu vor fi luați la răspundere. Aici nu vor plăti, dincolo, da. Condoleanțe familiilor celor decedați!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875093